Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Λίντεν: «Δεν πρόκειται να παραδοθούμε»

Κάλεσμα στον κόσμο του Κολοσσού, να δώσει βροντερό παρών στον ματς των πλέι οφ της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό απηύθυνε ο Τομ Λίντεν, μέσω του Blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Λίντεν: «Δεν πρόκειται να παραδοθούμε»
Την παρουσία του κόσμου του Κολοσσού στο πρώτο ματς των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό περιμένει ο Τομ Λίντεν, όπως τόνισε μέσω του blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Σουηδός φόργουορντ ανέφερε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να παραιτηθεί κόντρα στους «πράσινους» καλώντας τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών.

Αναλυτικά:

«Γεια σας και πάλι!

Επιτέλους ξεκινούν τα playoffs! Δυστυχώς είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Κόροιβο. Δεν είχαμε στη διάθεσή μας τον βασικό μας πόιντ γκαρντ (σ.σ. Ουότερς) και ύστερα από μερικά λεπτά αφότου ξεκίνησε το ματς, ο άλλος γκαρντ (σ.σ. Ρόμπινσον) γύρισε το πόδι του και έμεινε εκτός! Παρ’ όλα αυτά, δεν πιάσαμε τη γνωστή μας απόδοση σε άμυνα και επίθεση. Μάλιστα, την ίδια ώρα τόσο η ΑΕΚ όσο και Άρης νίκησαν και αν το κάναμε και εμείς, θα είχαμε τερματίσει στην έκτη θέση.

Τέλος πάντων, τώρα ξεκινούν τα playoffs και είμαστε έτοιμοι να το χαρούμε. Ασφαλώς και ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και θα είναι μία τεράστια πρόκληση για εμάς. Αλλά, δεν πρόκειται να… παραδοθούμε. Όπως κάνουμε όλη τη χρονιά, έτσι και τώρα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και να δούμε μέχρι που θα φτάσουμε. Ελπίζω όλοι να είναι υγιείς και να είμαστε πλήρεις στο πρώτο ματς.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση του Σαββάτου, περιμένω να έρθει όλο το… νησί για να τη δει στην έδρα μας. Ενδεχομένως να είναι και η τελευταία φορά που ο κόσμος θα μας δει φέτος από κοντά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν οι οπαδοί ήταν δίπλα μας και περιμένουμε να δημιουργήσουν την ίδια “καυτή” ατμόσφαιρα.

Τομ
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: