Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Στην ΦΑΕ ο Σαββίδης, χρέη τέλος!!

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ του Δικεφάλου απαλλάσσεται οριστικά και αμετάκλητα από τον βραχνά των χρεών και γυρίζει σελίδα αφήνοντας πίσω της το παρελθόν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειδοποιήθηκε από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης να καταθέσει το ποσό ύψους 10,8 εκ. ευρώ που απαιτείται σύμφωνα με το νόμο για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος των χρεών, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας.

Η πληρωμή θα γίνει, τελικώς, μέσω κατάθεσης του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό του Δημοσίου, ο οποίος έχει υποδειχθεί από την εφορία και όχι με επιταγή όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες.

Να σημειωθεί πως ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της ΦΑΕ προκειμένου να κάνει μια κίνηση συμβολικού χαρακτήρα, θέλοντας να δώσει ένα πανηγυρικό τόνο στην όλη διαδικασία, η οποία, σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για τον ΠΑΟΚ και την αρχή μιας νέας που προδιαγράφεται λαμπρή και ένδοξη. Πιθανότατα θα γίνει και μια δήλωση από τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου, ο οποίος θέλει να δώσει το στίγμα της ιστορικής διάστασης της σημερινής ημέρας για τον σύλλογο.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: