Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Καρβαχάλ: «Δεν πρέπει να “τρελαθούμε”».

Η ψυχραιμία στον επαναληπτικό με τη Γιουβέντους θα οδηγήσει την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, όπως τόνισε ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος αναφέρθηκε και στον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.

Καρβαχάλ: «Δεν πρέπει να “τρελαθούμε”».
Ψυχραιμία και υπομονή να θα κρίνουν την πρόκριση στον τελικό του Champions League στον επαναληπτικό της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Γιουβέντους.

Ο αμυντικός των Μαδριλένων αναφέρθηκε στα σημεία κλειδιά του ματς, αλλά και στην συνεισφορά του κόσμου που θα βρεθεί στο «Μπερναμπέου».

«Αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που, από τη στιγμή που η μπάλα κυλάει, συγκεντρώνεσαι στο να παίξεις. Την Τετάρτη θα έχουμε τη ζεστασιά των φιλάθλων μας, που θα είναι σίγουρα ο δωδέκατος παίκτης και αν πετύχουμε πολλά γκολ, αυτός ο παράγοντας θα έχει σημαντικό ρόλο», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να νικήσουμε, είναι κρίσιμο. Ιδιαίτερα πρέπει να παίξουμε με ψυχραιμία, να έχουμε υπομονή και να μη “τρελαθούμε”. Το παιχνίδι διαρκεί ενενήντα λεπτά, πρέπει να προσπαθήσουμε και να κάνουμε το χρόνο να περνάει αργά για τη Γιουβέντους, ώστε να υποφέρουν χωρίς τη μπάλα».

Όσον αφορά στις πιθανότητες συμμετοχής του Καρίμ Μπενζεμά σχολίασε: «Ξέρουμε όλοι τον Καρίμ, είναι ένας φανταστικός παίκτης. Ένα εννιάρι που προσφέρει πολλά και ελπίζω θα καταφέρει να επιστρέψει έγκαιρα. Αν ο προπονητής αποφασίσει πως μπορεί να παίξει, θα είναι σίγουρα σημαντικός». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: