Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Εκλεισε στόματα ο ΠΑΟΚ!!

Γράφουν ο Κωστής Ραπτόπουλος και ο Γρηγόρης Κόκκινος
Η ομάδα του Κομπότη, το είπε το ποίημα τελικά ο Λεβαδειακός και  αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Κανένα αποτέλεσμα δεν ήταν έξω από τα αναμενόμενα αφού έγινε αυτό όπου περίμενε όλος ο κόσμος με μια μικρή εξαίρεση. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατέβηκε με τους μικρούς, αλλά δεν έχασε από τον Πανιώνιο και το 3-0 που περίμενες πήγε περίπατο, εξωγήινε.

Ναι, αλλά το στοίχημα με τα ψάρια το κέρδισα, μουλάρι Κινγκ, και όπως είδες ο σοφός πριν από τα Χριστούγεννα το έβλεπε το έργο, ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει πίσω από τον Παναθηναϊκό και αυτό λέγεται διορατικότητα. Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης είδαμε δυο ΠΑΟΚ. Αυτόν που δεν ήθελε να φάει γκολ και αυτόν που δεν ήθελε να βάλει γκολ. Τρομερά πράγματα.

Έχω ακούσει από την πάρτη σου ένα σωρό πράγματα, αλλά για δυο ομάδες σε μια, πρώτη φορά ακούω. Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να πάρει έναν επιπλέον βαθμό από αυτό το παιχνίδι στην φάση των play off και να βρεθεί πιο κοντά στο όνειρο των προκριματικών του Champions League. Από την άλλη όμως ο Πανιώνιος έπαιζε το τομάρι του, την επιβίωση του και είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους κερδίσεις και να τους ρίξεις μέσα στο σπίτι τους.

Πιστεύεις ακόμα ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να βγει πρώτος στα play off και να παίξει στα προκριματικά του Champions League; Από την στιγμή που έβλεπες ότι ο ένας τραυματιζόταν πίσω από τον άλλο, τι περίμενες; Στο έχω πει ότι ο Σαββίδης δεν θέλει κι άλλους μπελάδες στο κεφάλι του, δεν είναι καιρός για μεγάλα έξοδα και ρίχνει το τυρί στον Αλαφούζο.

Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο Σαββίδης και αν τον συμφέρει η όχι για να παίξει προκριματικά Champions League, ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ ενώ όλοι τον είχαν τελειωμένο στην Νέα Σμύρνη, στάθηκε όρθιος και δεν έχασε. Το καλύτερο πάντως ήταν αυτό με τις μπάλες. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με μια που έψαχνε να βρει ο διαιτητής και στο τέλος στις καθυστερήσεις υπήρχαν μέσα τρεις, τέσσερις, χάσαμε το λογαριασμό.

Μη κατηγορείτε αυτό με τις μπάλες γιατί κι εσείς τα έχετε κάνεις με τις ομάδες στο παρελθόν και θα τα ξανακάνετε αν χρειαστεί. Αν ήταν μάγκας ο ΠΑΟΚ, ας κέρδιζε μέσα στη Νέα Σμύρνη να έχει να  λέει ότι καθάρισε όλα τα τσιράκια του Ολυμπιακού.


Ηρακλής

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ηρακλής ήταν απολαυστικός, σοβαρός σαν  ομάδα, ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησε κατά κράτος απέναντι στην Παναχαϊκή . Από την αρχή του αγώνα  έβλεπες ότι το ήθελε περισσότερο είναι η ομάδα που θα κερδίσει. Με καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο με ελάχιστα λάθη συνεχίζει μέχρι τέλους αυτό που ξεκίνησε από την αρχή της χρονιάς με επιτυχία δείχνοντας να μην επηρεάζετε καθόλου από κανέναν και τίποτα. Μου αρέσει πολύ που ευχαριστεί τον κόσμο που τον πιστεύει η ομάδα και δεν συμπεριφέρεται σαν να κάνει αγγαρεία. Δεν έλεγε τυχαία όλος ο κόσμος εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι οι θέσεις της ανόδου είναι καπαρωμένες από Ηρακλή και ΑΕΚ.


«Κολόνα»

Δεν  χάλασε σχεδόν κανένα από τα φαβορί της Σούπερ Λίγκα την τελευταία αγωνιστική από τα φαβορί του στοιχήματος. Πέρασε εύκολα ο άσσος του Πανθρακικού πέρασε ο Λεβαδειακός από τον Εργοτέλη και ας μη κατάφερε τελικά αυτή η νίκη να τον  σώσει την κατηγορία τα Χ στα παιχνίδια της Καλλονής και του Πλατανιά βγήκαν επίσης εύκολα λογικά πληρώθηκαν όσοι επέλεξαν τα φαβορί. Και μην ακούσω κανέναν απίθανο να μιλάει στο το Χ στην Νέα Σμύρνη το είχα επισημάνει ότι ο Πανιώνιος «βολεύεται» ακόμα και με την ισοπαλία . Προσωπικά περίμενα  να χαλάσει το αποτέλεσμα στην Κρήτη αλλά  ευτυχώς για αυτούς που επέλεξαν το διπλό τα αποτελέσματα του Ελληνικού πρωταθλήματος βγήκαν ΚΟΛΟΝΑ.


Στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων

KOK Έτρεξαν μάρκαραν δεν έχασαν τι άλλο να έκαναν εξωγήινε;
ΡΒρε δε διαφωνώ για την άμυνα για την επίθεση ρωτάω

Ραπτόπουλος

Κανούλας
Αυτός ο Κανούλας που μεγάλωσε στην άγρια δύση της Επανομής, κατάφερε να απενοχοποιήσει τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς με την ευκαιρία που έχασε να κάνει το 0-1 και να τους στείλει όλους αδιάβαστους. Και μετά φώναζε και για μπούλιγκ από την μεριά του Καλαιτζίδη. Μάλλον για αυτό το έχασε.

Πανηγυρισμοί
Όλα περίμενα να τα δω από αυτό τον Άρη, ακόμα και να αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα . Να τους δω όμως να πανηγυρίζουν το γκολ με την Καβάλα, την στιγμή που με αυτό δεν ανεβαίνουν κατηγορία αλλά μπορεί να παίξουν μπαράζ, δεν μπορούσα να το φανταστώ.

Παντζιαράς
Δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση του Αντρέα Παντζιαρά για άλλη μια φορά στην φετινή χρονιά. Ο λόγος απλός. Πάει μέσα στις Σέρρες και περιμένουν και απαιτούν συνάμα οι οπαδοί του Άρη να πας να τους κλείσεις το σπίτι όπως έκανες με την ομάδα της καρδιάς σου.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: