Τρίτη 12 Μαΐου 2015

«Ο Πεπ τελειοποίησε την Μπαρτσελόνα»

Μέλι... έσταζε ο Τσάβι όταν μίλησε για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας ότι είναι ο άνθρωπος που τελειοποίησε την Μπαρτσελόνα, ενώ ανέφερε το πόσο περίεργα νιώθει που τον βλέπει σε αντίπαλο πάγκο.

«Ο Πεπ τελειοποίησε την Μπαρτσελόνα»
Με τα καλύτερο λόγια μίλησε για τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Τσάβι, ενόψει του επαναληπτικού της Μπαρτσελόνα με τη Μπάγερν.

Ο μέσος των Καταλανών αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή του τονίζοντας ότι έφερε επανάσταση στο ποδόσφαιρο, τελειοποιώντας τους «μπλαουγκράνα» και το παιχνίδι τους.

«Ο Πεπ είναι φανταστικός και τελειοποίησε την Μπαρτσελόνα και το παιχνίδι της. Έφερε επανάσταση στο ποδόσφαιρο, όμως τώρα είναι αντίπαλός μας. Είναι περίεργο συναίσθημα να τον βλέπουμε σε άλλο πάγκο», είπε ο 35χρονος που στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το προσεχές παιχνίδι με τους Βαυαρούς θα είναι αρκετά ελκυστικό.

«Τον γνωρίζουμε και μας γνωρίζει. Ξέρουμε πως δουλεύει. Θα θέλει να πάρει την κατοχή καθώς ξέρει πως υποφέρουμε όταν δεν έχουμε τη μπάλα. Πάντως θα είναι ένα πολύ ελκυστικό παιχνίδι», ήταν τα λόγια του.

Ο Τσάβι μετράει 149 εμφανίσεις στο Champions League, όσες και ο Κασίγιας, με τους δύο Ισπανούς να κατέχουν από κοινού το ρεκόρ όλων των εποχών, με τον μέσο της Μπαρτσελόνα, αν αγωνιστεί κόντρα στη Μπάγερν, να έχει την ευκαιρία να φτάσει πρώτος τις 150, έστω και για μία ημέρα (δεδομένου ότι ο Κασίγιας θα ξεκινήσει την Τετάρτη κόντρα στην Γιουβέντους).

Ο ίδιος ανέφερε ότι νιώθει τυχερός που βρίσκεται στους «μπλαουγκράνα» και κατάφερε να αγωνιστεί τόσες φορές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, επισημαίνοντας ότι είναι απίστευτο το γεγονός ότι μπορεί να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στη διοργάνωση.

«Είχα την τύχη να βρίσκομαι στη Μπαρτσελόνα και να παίξω τόσα παιχνίδια, πετυχαίνοντας τόσα πράγματα στο Champions League. Είναι απίστευτο για εμένα ότι προσπέρασα τόσους θρύλους του ποδοσφαίρου και μάλιστα, μπορώ να γίνω ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στη διοργάνωση», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: