Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Το έχει ξανακάνει ο Πεπ!! (vids)

O Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει τις ανατροπές που έχει κάνει στην καριέρα του στα ευρωπαϊκά κύπελλα ο τεχνικός της Μπάγερν, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.
Ένα μεγάλο «θαύμα» αναζητά απόψε η Μπάγερν Μονάχου. Το 3-0 της Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό δεν αφήνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στον τελικό για τους Βαυαρούς, οι οποίοι όμως σαν κλασικοί Γερμανοί είναι δεδομένο πως θα παλέψουν μέχρι το 90’. Ανατροπή έκανε και στον προηγούμενο γύρο η Μπάγερν, καθώς είχε ηττηθεί με 3-1 στο πρώτο ματς από την Πόρτο, όμως στον επαναληπτικό διέλυσε τους «δράκους» με 6-1.
Το... παράδειγμα για την Μπάγερν έρχεται από τον πάγκο. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι αυτός που έχει φτάσει ουκ ολίγες φορές σε ανατροπή σκορ στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Συγκεκριμένα τέσσερις φορές, δύο ως παίκτης και άλλες δύο ως προπονητής. Σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις, πάντως, το σκορ του πρώτου αγώνα δεν ήταν τόσο βαρύ, όμως όλες είχαν ένα κοινό. Ο Γκουαρντιόλα τα κατάφερε με τη σημερινή του αντίπαλο και μεγάλη του αγάπη, την Μπαρτσελόνα. Ας θυμηθούμε όλες τις περιπτώσεις.
Ντιναμό Κιέβου – Μπαρτσελόνα 3-1, 1-4
(πρώτος γύρος Τσάμπιονς Λιγκ 1993-94)






Τσέλσι – Μπαρτσελόνα 3-1, 1-5 (παρ.)
(προημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ 1999-00)







Βίσλα Κρακοβίας – Μπαρτσελόνα 1-0, 0-4
(προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ 2008-09)





Άρσεναλ – Μπαρτσελόνα 2-1, 1-3
(φάση 16 Τσάμπιονς Λιγκ 2010-11)





*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: