Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Τι θα γίνει με την επικύρωση...!!

Την Τετάρτη στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της Λίγκας για την βαθμολογία. Η πρόταση του Παναθηναϊκού, οι λίγες πιθανότητες να περάσει και το ζήτημα με την Κέρκυρα και την Βέροια.
Αστροναυτών 1, Μαρούσι. Το μεσημέρι της Τετάρτης οι παράγοντες της Σούπερ Λίγκας θ' αρχίσουν να μαζεύονται στα γραφεία του συνεταιρισμού με βασικό θέμα συζήτησης την επικύρωση (ολικής ή μερικής) της βαθμολογίας.
Στις 14:00 είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. της Λίγκας και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να υπάρξει ολική επικύρωση. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος πρόκειται ν' αμφισβητήσει την βαθμολογίας. Οχι μέρος της. Ολόκληρη την βαθμολογία. Ακόμα και τις θέσεις των play off.
Δεν γνωρίζουμε α) εάν θα επιμείνει σ' αυτήν την θέση και β) πόσοι θα την στηρίξουν εάν πέσει στο τραπέζι. Ωστόσο όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ δύσκολα θα υπάρξει πλειοψηφία σε μια τέτοια πρόταση. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να υπάρξει μερική επικύρωση βαθμολογίας.
Γιατί θα γίνει αυτό; Επειδή παραμένει ανοιχτό το θέμα της Κέρκυρας που έχει προκύψει εδώ και μερικές μέρες αλλά και αυτό της Βέροιας. Το αν δηλαδή θα υποβιβαστούν και τι θα γίνει με τις ομάδες που έχουν υποβιβαστεί βαθμολογικά (Λεβαδειακός και Εργοτέλης).
Οπως όλα δείχνουν λοιπόν η βαθμολογία θα επικυρωθεί μέχρι και την 9η θέση (εκεί που βρίσκεται ο Πλατανιάς) ώστε να ξεκινήσουν και τα play off κανονικά στις ημερομηνίες που έχουν προγραμματιστεί.
Εάν δεν επικυρωθεί η βαθμολογία και υπάρξουν εξελίξεις στις υποθέσεις της Κέρκυρας και της Βέροιας κι εν τέλει υποβιβαστούν τότε Λεβαδειακός και Εργοτέλης θα παραμείνουν στην κατηγορία. Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί. Πιθανότατα η υπόθεση της Βέροιας θα... τραβήξει, όπερ σημαίνει ότι κάποια στιγμή η βαθμολογία θα πρέπει να επικυρωθεί. Εάν υποβιβαστεί αργότερα η Βέροια τότε θ' ανέβει η τρίτη ομάδα από τα play off της Football League.
Επίσης στο Δ.Σ. της Τετάρτης θα συζητηθούν και τα θέματα:
- Της Σύμβασης της ανταποδοτικής χορηγίας του συνεταιρισμού
- Τα ζητήματα εκ της θέσπισης του νέου νόμου “Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό κι άλλες διατάξεις”
- Τα θέματα των συμβάσεων του συνεταιρισμού για τα επόμενα έτη-Σύσταση Επιτροπής.  

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: