Τρίτη 12 Μαΐου 2015

«Χάνει» Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ!!

Τη χειρότερη δυνατή στιγμή, λίγες μέρες πριν την έναρξη των πλέι οφ δηλαδή, ο ΠΑΟΚ χάνει για διάστημα δύο εβδομάδων τον Δημήτρη Παπαδόπουλο… Προληπτικά απών από την προπόνηση και ο Φακούντο Πάρα.

«Χάνει» Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ!
Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που θα μείνει για δύο εβδομάδες μακριά από κάθε αγωνιστική δράση κι επομένως δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα σε κάποια ματς των πλέι οφ.

Όπως έγινε γνωστό μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, ο διεθνής επιθετικός υπέστη θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στο παιχνίδι με τη Βέροια και θα επανέλθει μετά από 10-15 μέρες.

Εάν τελικά επιβεβαιωθούν οι αρχικοί φόβοι και λείψει για δύο εβδομάδες, δεν θα μπορέσει να παίξει σε δύο ή ακόμη και τρία ματς των πλέι οφ που είναι προγραμματισμένα για τις 20/5 (εκτός με Ατρόμητο), 24/5 (εντός με Αστέρα) και 27/5 (εντός με Παναθηναϊκό).

Ο Παπαδόπουλος, όπως είναι λογικό, δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ ι Στέφανος Αθανασιάδης , Εγιάλ Γκολάσα, Μιγκέλ Βίτορ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Εργκούς Κάτσε, Αστέριος Γιακουμής συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Πρόβλημα υπήρξε και με τον Φακούντο Περέιρα που έκανε προληπτικά ειδικό πρόγραμμα επειδή ένιωσε σφιχτή τη γάμπα του και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αντίθετα, καλύτερα ήταν τα νέα για Ράζβαν Ρατς και Αλέξανδρο Τζιόλη που προπονήθηκαν κανονικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: