Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Το μήνυμα του Κερ που «μεταμόρφωσε» τον Κάρι!!

Ο Στιβ Κερ αποκάλυψε τι είπε στον Στεφ Κάρι και ο τελευταίος έκανε μεγάλο ματς οδηγώντας τους Γουόριορς στο 2-2 απέναντι στους Γκρίζλις.

Το μήνυμα του Κερ που «μεταμόρφωσε» τον Κάρι
Οι εμφανίσεις του Στεφ Κάρι στον δεύτερο και τρίτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της Δύσης απέναντι στους Γκρίζλις δεν ήταν καλές και οι Γουόριορς βρέθηκαν να χάνουν με 2-1.Ο Στιβ Κερ βρήκε τον τρόπο να κάνει τον MVP του πρωταθλήματος να επιστρέψει στις μεγάλες εμφανίσεις και να οδηγήσει τα ξημερώματα τους Γουόριορς στη νίκη και το 2-2.

«Δεν ανησυχώ ποτέ για την αυτοπεποίθησή του. Δεν ανησυχώ ποτέ για τίποτα με τον Στεφ. Απλώς κάποιες φορές νιώθω πως θέλει τόσο πολύ να νικήσεις, που προσπαθεί να κάνει υπερβολικά πράγματα και του το είπα. Μαθαίνει ακόμη. Ακούγεται τρελό, γιατί μιλάμε για τον φετινό MVP. Όμως ακόμη μαθαίνει πώς να διατηρεί το ρυθμό του, να είναι υπομονετικός και απλά να κυκλοφορεί την μπάλα, να κάνει την απλή πάσα από το να προσπαθεί να κάνει τα πάντα μόνος του. Έτσι είναι πολύ πιο πιθανό να ‘ζεσταθεί’ στη διάρκεια του αγώνα», τόνισε ο προπονητής των «πολεμιστών». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: