Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Τσιφούτης: «Η χρονιά του Πανσερραϊκού» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού Γιώργος Τσιφούτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή ήταν η χρονιά του Πανσερραϊκού. Οργανώθηκε καλύτερα και ετοιμάστηκε από νωρίς για την άνοδο. Παρ’ ότι ο Άρης είναι δυνατό όνομα με μεγαλύτερη δυναμική, ο Πανσερραϊκός ήταν πιο έτοιμος για να πετύχει την άνοδο. Ο Άρης δεν ήταν από την αρχή έτοιμος για την άνοδο. Όταν ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωνε την προετοιμασία του, ο Άρης δεν ήξερε ακόμη πού θα παίξει. Άργησε να οργανωθεί και γι’ αυτό δίκαια θα πάρει την άνοδο ο Πανσερραϊκός».

Για το ματς με τη Δόξα Δράμας: «Η Δόξα Δράμας είναι εδώ και ένα μήνα αδιάφορη. Έχει σωθεί εδώ και 6-7 εβδομάδες και τα παιχνίδια γι’ αυτήν είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Δε νομίζω ότι θα αυτοκτονήσει ο Πανσερραϊκός, δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ».

Κλείνοντας, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω σαν απλός φίλαθλος την παρέα των παιδιών που έκαναν μια ικανή διοίκηση και μάτωσαν οικονομικά, όπως, επίσης τους φιλάθλους που ειδικά στο τέλος της σεζόν στήριξαν την ομάδα, αλλά και τους παίκτες που αποδείχθηκαν ικανοί για να πετύχουν τον στόχο».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τσιφούτης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: