Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Παρατηρήσεις και… εγρήγορση!!

Βλέποντας τον Αρη να δημιουργεί σωρεία ευκαιριών απέναντι στην Καβάλα, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αισθάνεται σίγουρα ικανοποιημένος από την απόδοση και την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του. Δεν παύει, όμως, η νίκη για τον Αρη να ήρθε στο 90’, γεγονός που άφησε μια… γλυκόπικρη γευση στον 58χρονο κόουτς. Και αυτό γιατί η ομάδα του λίγο έλλειψε να πληρώσει την δυστοκία της.

Στη σημερινή πρώτη προπόνηση της εβδομάδας θα έχει να πει πολλά με τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, τόσο για την παρουσία τους στο ματς με την Καβάλα και τα όποια λάθη εντόπισε, όσο και για τη συνέχεια. Και ποια είναι η συνέχεια; Δεν αφορά μόνο τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, στην Ελευθερούπολη, αφορά και τους πιθανούς τρόπους ανόδου για τον Αρη σε περίπτωση που ο Πανσερραϊκός κόψει πρώτος το νήμα.

Στο μυαλό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη υπάρχουν ήδη πολλές σκέψεις. Κάποιες από αυτές μάλιστα τις εξέφρασε ανοιχτά σε ποδοσφαιριστές του Αρη (τους αρχηγούς και πιο έμπειρους) την περασμένη εβδομάδα, όταν και τους είπε ότι «εξετάζουμε κι άλλους τρόπους ανόδου. Ο,τι και να γινει θα ανέβουμε». Μετά το ματς με την Καβάλα επίσης εκφράστηκε δημόσια (για πρώτη φορά) με τόσο μεγάλη σιγουριά, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι πλέον, εδώ που έφτασε η κατάσταση για τον Αρη, διερευνώνται κάθε πιθανοί τρόπο για άνοδο της ομάδας στη Football League…
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: