Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Κρίνεται του Μπαρτολίνι!

Από τη μία είναι η διάθεση του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί και να ενισχύσει την ομάδα του σε ακόμη έναν δύσκολο αγώνα. Από την άλλη είναι η επιφύλαξη του ιατρικού επιτελείου και του προπονητή του υπό το φόβο να υπάρξει επιδείνωση. Τι από τα δύο θα επικρατήσει όσον αφορά τη συμμετοχή του Μπαρτολίνι στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα;

Οριστική απάντηση στο παραπάνω ερώτημα θα δοθεί σήμερα το μεσημέρι και μετά το τέλος της προπόνησης. Ο αργεντίνος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε χθες όλο το πρόγραμμα, χωρίς όμως να ακουμπήσει καθόλου μπάλα και εν συνεχεία ολοκλήρωσε με ατομικό. Η διάθεση για να αγωνιστεί αύριο στη Ριζούπολη είναι τεράστια και ο ίδιος ζήτησε να αγωνιστεί. Παράλληλα όμως οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεν «εξαφανίστηκαν» τελείως, με το ιατρικό επιτελείο να είναι επιφυλακτικό. Αυτός που θα πάρει την απόφαση είναι φυσικά ο Νίκος Παπαδόπουλος, με τον έλληνα τεχνικό να έχει εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση απουσίας του «Μπάρτο». Τόσο τον Καρασαλίδη όσο και τον Ρουγκάλα.

Αντίθετα απών εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και θεαματικής βελτίωσης θα είναι ο Νίκος Αγγελούδης που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του. Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας θα λάβει χώρα σήμερα το μεσημέρι (12) και εν συνεχεία η αποστολή που θα ανακοινωθεί θα «πετάξει» για την Αθήνα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: