Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Κλέιτον: «Με τιμούν οι φήμες για ΠΑΟΚ και Ηρακλή, αλλά...» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Σίλβα Κλέιτον. Ο φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνη μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ΠΑΟΚ, Ηρακλή καθώς και για το «όνειρο» του να αγωνιστεί στο «Λάτιν Χαριλάου».

Αναλυτικά όσα είπε ο 32χρονος επιτελικός μέσος «Στη Σέντρα»:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Άκουσα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά εγώ αυτό δεν το ξέρω, αυτό το χειρίζονται οι ατζέντηδες. Αν απλώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ρωτούν για μένα ή αν ενδιαφέρονται πραγματικά αυτό εγώ δεν το γνωρίζω».

«Τελείωσε το συμβόλαιο μου με τη Ξάνθη τώρα το κατά πόσον θα μείνω στη ομάδα ή όχι θα το δείξει ο χρόνος. Είναι ένα ερωτηματικό…»

Για τον Ηρακλή: «Δεν ξέρω που θα πάω, αυτό το θέμα το έχουν αναλάβει κάποιοι ατζέντηδες μου. Είναι τιμή μου να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες όπως ο Ηρακλής και ο ΠΑΟΚ»  

Για το ενδιαφέρον που υπήρχε από τον Άρη: «Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από την ομάδα του Άρη την εποχή που έπαιζα στον Παναθηναϊκό και είχα κάποιες διαμάχες με τον Τεν Κάτεν. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα του «Χαριλάου», μου θύμιζε Αργεντινή και θα ήθελα να πάω, γεγονός που όμως δεν καρποφόρησε».

Ακούστε όσα είπε ο Σίλβα Κλέιτον στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:



Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: