Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Μπάκα: «Το μέλλον μου εξαρτάται από τον Θεό»

Μόνο ο… Θεός ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον του Κάρλος Μπάκα καθώς, προς το παρόν, ο Κολομβιανός θέλει απλά να απολαύσει τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Europa League με τη Σεβίλλη.

Μπάκα: «Το μέλλον μου εξαρτάται από τον Θεό»
Μπορεί οι «σειρήνες» από άλλες ομάδες να ηχούν συνεχώς, ωστόσο ο Κάρλος Μπάκα δε φαίνεται να συγκινείται τη δεδομένη στιγμή.

Ο επιθετικός της Σεβίλλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε άλλο σύλλογο το καλοκαίρι, ωστόσο, το μόνο που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να απολαύσει την κατάκτηση του Europa League (πέτυχε το τρίτο γκολ στον τελικό), με το μέλλον του να εξαρτάται από τον… Θεό!

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Προς το παρόν όμως θέλω να απολαύσω την κατάκτηση του Europa League, καθώς δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να επαναλάβουμε κάτι ανάλογο. Όσο για το μέλλον μου, εξαρτάται από τον Θεό», ήταν τα λόγια του Κολομβιανού που στη συνέχεια τόνισε ότι νιώθει τιμή που αγωνίζεται σε μία ομάδα όπως η Σεβίλλη.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα το γεγονός ότι έπαιξα με αυτή την ομάδα σε έναν τέτοιο τελικό και κέρδισα. Είμαστε η μόνη ομάδα στην ιστορία που έχει κατακτήσει το Europa League τέσσερις φορές. Αισθάνομαι υπερήφανος που ανήκω στη Σεβίλλη», είπε ο 28χρονος που στη συνέχεια εξέφρασε τη συγκίνηση που ένιωσε μετά τον τελικό με την Ντνίπρο.

«Ήμουν πραγματικά συγκινημένος μετά τον αγώνα και έκλαψα. Δουλεύω κάθε μέρα προκειμένου να παίζω καλά. Είμαι πάντα απαιτητικός με τον εαυτό μου. Δόξα τω Θεό, όλα πήγαν καλά στον τελικό τόσο για εμένα όσο και για όλη την ομάδα», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός που τέλος ανέφερε ότι είναι παιδικό του όνειρο να αγωνιστεί στο Champions League.

«Θέλω να αγωνιστώ για πρώτη φορά στο Champions League. Είναι ένα όνειρο που είχα από τότε που ήμουν παιδί και ονειρευόμουν να γίνω ποδοσφαιριστής. Πάντοτε παρακολουθούσα τη συγκεκριμένη διοργάνωση και τώρα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτήν», κατέληξε.

Την περίπτωση του Κάρλος Μπάκα φαίνεται πως εξετάζουν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τότεναμ και Μίλαν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: