Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον Ρομπίνιο η Σάντος!!

Η Σάντος κάνει δεκτό το αίτημα του Ρομπίνιο για πενταετές συμβόλαιο, ενώ του καταβάλει τα οφειλόμενα σε μία προσπάθεια να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.  
Στη Σάντος κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου ο Ρομπίνιο να μην δελεαστεί από τις «σειρήνες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
ADVERTISEMENT
Όπως τονίζεται στον βραζιλιάνικο Τύπο, η εκπρόσωπος του 31χρονου άσου Μαρίζα Αλίζα Ράμος συναντήθηκε για δεύτερη φορά με τον πρόεδρο του συλλόγου από το Ρίο Ντε Ζανέιρο.
Η Σάντος αποδέχεται το αίτημα του πρώην παίκτη της Μίλαν για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει την διαδικασία αποπληρωμής των οφειλόμενων του Ρομπίνιο.
Στον Βραζιλιάνο σύλλογο εμφανίστηκαν αισιόδοξοι μετά το ραντεβού με την πλευρά του Ρομπίνιο περιμένοντας την οριστική απάντηση του «βασιλιά της ντρίμπλας».
Παράλληλα, ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου, Μοντέστο Ζούνιορ Ρόμα διευθέτησε κάθε οικονομική εκκρεμότητα που υπήρχε στο πρόσωπο του Ρομπίνιο.
Την Κυριακή ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα πραγματοποιήσει το τελευταίο φετινό παιχνίδι του με τα χρώματα της Σάντος κόντρα στη Ρεσίφε.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: