Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

«Είμαστε έτοιμοι για την νέα χρονιά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του Ηρακλή, Νίκος Γραμμένος και μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ταινία μικρού μήκους του Ηρακλή:
«Σήμερα στις 20:00 είναι η προβολή της ταινίας του Ηρακλή. Στο θέατρο Φαργκάνη που είναι κοντά στην Ιασωνίδου θα ξεκινήσουν οι ταινίες μικρού μήκους από τις 17:00 και στις 20:00 θα είναι η ταινία του Ηρακλή. Η ταινία έχει να κάνει με τον φίλαθλο του Ηρακλή και πως αισθάνεται την εμπειρία αυτή. Παίζει ένας παλιός αθλητής των 200ων μέτρων του Ηρακλή όμως δεν φαίνεται το πρόσωπο του. Γράφτηκε ένα σενάριο από εμάς στη ΠΑΕ, προσεγγίσαμε έναν σκηνοθέτη που είναι γνώστης της ιστορίας και παρουσιάζουμε την αγωνία και την δίψα για την νίκη που υπάρχει πάντα. Αυτή η ταινία είναι αφιερωμένη στον φίλαθλο που σκέφτεται την ιστορία της ομάδας από την ίδρυση της. Υπάρχει μια αφήγηση όπου ο φίλαθλος μεταφέρει το μυαλό του και περιγράφει την ιδέα του Ηρακλή».
Για την μουστάρδα του Ηρακλή:
«Περιμένουμε να παραλάβουμε και λογικά με το άνοιγμα της μπουτίκ θα είναι και αυτές προς διάθεση. Έχουν ξεκαθαρίσει όλα τα προβλήματα, έχουν αποχωρήσει οι δυσκολίες και είμαστε λίγες μέρες πριν το άνοιγμα. Υπάρχουν σκέψεις για δύο σημεία ανατολικά και δυτικά, όχι αυτόνομα καταστήματα, όπου θα πωλούνται αντικείμενα του Ηρακλή πέρα από την μπουτίκ».
Για το πλάνο της νέας σεζόν:
«Είμαστε έτοιμοι. Αμέσως μετά την μαθηματική άνοδο θα είμαστε σε θέση να πουλάμε διαρκείας και να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νέα δεδομένα. Όλα είναι έτοιμα και προχωράν οι διαδικασίες. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποια μπόνους. Ήδη έχουμε παραλάβει κάποια κουπόνια με εκπτώσεις και θέλουμε να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια του κόσμου».
Για το αν θα συνεχίσει στην ίδια εταιρεία ο Ηρακλής για την φανέλα του:
«Αυτό το ενδεχόμενο είναι πολύ μεγάλο. Εξετάζουμε το αν θα παραμείνουμε στην ίδια εταιρεία».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: