Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

«Ξέρει το ποδόσφαιρο ο Άρνεσεν»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρι Χάαν και μίλησε για τον νέο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, τον Φρανκ Άρνεσεν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το αν γνωρίζει τον Φρανκ Άρνεσεν:
«Ήταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και μετά εξελίχθηκε και σε έναν πάρα πολύ καλό τεχνικό διευθυντή που όπου δούλεψε πρόσφερε πολλά και άφησε έργο».
Για τα χαρακτηριστικά του Άρνεσεν:
«Δεν έχω παρακολουθήσει με πολύ λεπτομέρειες όμως από ότι θυμάμαι και από το Αμβούργο ξέρει ποιοι είναι οι νέοι, ποιοι είναι οι έμπειροι και που θα βρει τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται. Το πιο σημαντικό είναι πως ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και αυτό που έχει σημασία είναι το τι θέλει ο ΠΑΟΚ».
Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το πρωτάθλημα:
«Ξέρουμε πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι μια ομάδα εκτός Αθήνας να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που είναι δύσκολο αυτό και πρέπει να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα».
Για το γεγονός πως δεν υπάρχει υπομονή στην Ελλάδα:
«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί. Γνωρίζουν και οι ίδιοι πως πρέπει να γίνει δουλειά και το πόσο δύσκολο είναι να ξεπεραστεί ο Ολυμπιακός. Θέλει υπομονή και πολύ δουλειά».
Για την δουλειά του Άρνεσεν στην Αϊντχόφεν:
«Δεν θυμάμαι ακριβώς κάθε του βήμα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έκανε μεγάλο όνομα όπου και να δούλεψε. Υπήρξε μέρος της πιο σημαντικής ομάδας της Δανίας, κουβάλησε αυτές τις εμπειρίες και όπου πήγε πέτυχε».
Για το πώς θα αντιδρούσε αν του έκανε πρόταση ο ΠΑΟΚ:
«Κατευθείαν θα έλεγα ναι. Πέρασα υπέροχα χρόνια στον ΠΑΟΚ και έχω και υπέροχες αναμνήσεις από την Ελλάδα».
Για το πότε τελειώνει το συμβόλαιο του στη Κίνα:
«Στο τέλος του χρόνο τελειώνει το συμβόλαιο μου».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: