Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Αρνήθηκαν το… ρεπό στον ΠΑΟΚ!!


Στην Πυλαία ήταν την Παρασκευή (29/5) οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως ο Σούλης Μαρκόπουλος τους είχε δώσει ρεπό! «Τρέχει» να προλάβει το τρίτο ματς ο Τζούλιαν Βον.

Αρνήθηκαν το… ρεπό στον ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την ημιτελική φάση των playoffs της Α1, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να δίνει ρεπό την Παρασκευή (29/5) στους παίκτες του. Ωστόσο, οι περισσότεροι εξ αυτών… αρνήθηκαν την ξεκούραση, πηγαίνοντας στην Πυλαία!

Εκεί, άλλοι έκαναν θεραπεία, άλλοι ατομικά προγράμματα, σουτ και βάρη, όλα υπό την επίβλεψη του προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά».

Στο μεταξύ, ο απών των δύο πρώτων αγώνων της σειράς με τους «πράσινους», Τζούλιαν Βον, εξετάστηκε ξανά από τον γιατρό της ομάδας. Ο Αμερικανός φόργουορντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα που είχε υποστεί, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δύο ημέρες και να δοκιμάζει ξανά την Κυριακή (31/5).

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την τρίτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (2/6), θα συνεχιστεί με μία προπόνηση το Σάββατο (16:00). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: