Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ξέρει κάθε λεπτομέρεια ο ανακριτής!!

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τον ειδικό ανακριτή να έχει καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια λάθη τα οποία καταλογίζονται στους διαιτητές που διηύθυναν τα παιχνίδια που θεωρούνται ύποπτα...

Ξέρει κάθε λεπτομέρεια ο ανακριτής!
Με ιδιαίτερη προσοχή έχει παρακολουθήσει ο ειδικός ανακριτής τα βίντεο από τους αγώνες που αφορούν άτομα που εμπλέκονται με το κατηγορητήριο της υπόθεσης για την «ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Ανδρεάδης έχει περάσει από «μικροσκόπιο» τα παιχνίδια και μετά από μελέτη του βίντεο έχει σημειώσει κάθε περίεργη διαιτητική απόφαση που έχει ληφθεί σε αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κατηγορητήριο για τον Ηλία Σπάθα αναφέρει συγκεκριμένες φάσεις στις αναμετρήσεις τις οποίες σφύριξε και εντάσσονται στο κατηγορητήριο της υπόθεσης, στις οποίες έκρινε λανθασμένα. Σε αυτό επισημαίνει τη φάση, το λάθος το οποίο έκανε και ποια θα έπρεπε να ήταν η απόφασή του.

Στο κατηγορητήριο για τον Ηλία Σπάθα γίνεται αναφορά στο ματς της SKODA Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό (3-1) στην τελευταία αγωνιστική του προηγούμενου πρωταθλήματος αλλά και το εφετινό του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό το οποίο έληξε χωρίς σκορ.

Θυμίζουμε ότι στον Ηλία Σπάθα, ο ειδικός ανακριτής δεν επέβαλε περιοριστικούς όρους καθώς δεν έκρινε απαραίτητο κάτι τέτοιο. Ωστόσο, ακόμη κι έτσι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν τον ειδικό ανακριτή να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τις «περίεργες αποφάσεις» που έχουν ληφθεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: