Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

«Νίκη μέσα από το δικό μας τρόπο δουλειάς»

Χαμηλούς τόνους κρατούν στην Κ17 του ΠΑΟΚ μετά τη σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, με τον προπονητή της ομάδας Αλέξη Τασούλη να δηλώνει «πρώτα πράττουμε και στη συνέχεια μιλάμε».

«Νίκη μέσα από το δικό μας τρόπο δουλειάς»
Πιστός στη φιλοσοφία των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και στο motto «πρώτα πράττουμε και στη συνέχεια μιλάμε», ο προπονητής της Κ17 Αλέξης Τασούλης κρατάει χαμηλούς τους τόνους και δηλώνει ότι απλώς έγινε ένα βήμα προς τον τελικό του Final Four.

Η νίκη της ομάδας του στον ημιτελικό επί του Αστέρα Τρίπολης ήταν μεν μια στιγμή χαράς που οι νεαροί ποδοσφαιριστές απόλαυσαν, μα το σημαντικό για όλους όσοι εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία αυτών των παιδιών είναι η ορθή διαχείριση κάθε συναισθήματος.

Ο Αλέξης Τασούλης είναι ξεκάθαρος: «Φυσικά ο στόχος μας είναι η νίκη, αλλά μόνον εφόσον αυτή επιτυγχάνεται με τον δικό μας τρόπο δουλειάς, τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και πάντα στα όρια των ηθικών αξιών που επιβάλλει ένας αγώνας μεταξύ εφήβων, που αποτελούν το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα».

Για τον ημιτελικό με τον Αστέρα Τρίπολης, ο κ. Τασούλης τονίζει ότι η ομάδα του δεν απέδωσε ακριβώς το ποδόσφαιρο που μπορεί κι εύχεται να είναι ο τελικός ένα ωραίο ματς, που θα χαρούν όλοι.

Στέκεται στο πόσο σημαντική είναι η διαχείριση του άγχους και της κούρασης ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό, τονίζει ότι το σημαντικό είναι να χαρούν όλοι αυτή τη γιορτή του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου και δίνει βαρύτητα στο fair play και τις αξίες που πρέπει να διέπουν τον πρωταθλητισμό.

Ο τελικός του Final Four του πρωταθλήματος της Super League στην κατηγορία Κ17 διεξάγεται στο Αγρίνιο το Σάββατο 30 Μαϊου στις 18.00. Αντίπαλοι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός σε μια άτυπη ρεβάνς του περσινού τελικού της Κ15 στο ίδιο γήπεδο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: