Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΠΑΟ για Ντιγκάρ και δυσκολίες Ολυμπιακού για Μουνιέ!!

Λίγο απ’ όλα έβαλε το France Football σε θέμα με τις γαλλικές επιλογές των αιωνίων. Εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό με τον Ντιγκάρ, που είχε γραφτεί για Ολυμπιακό, ο οποίος δυσκολεύεται στην υπόθεση Μουνιέ.

ΠΑΟ για Ντιγκάρ και δυσκολίες Ολυμπιακού για Μουνιέ
Απ΄όλα έχει ο μπαξές στο «France Football» σχετικά με τις ενδεχόμενες μεταγραφικές κινήσεις των δύο «αιωνίων» από την γαλλική αγορά.

Το ρεπορτάζ έχει τίτλο «ο Παναθηναϊκός θέλει Ντιγκάρ». Ο 29χρονος στόπερ μένει ελεύθερος, έπειτα από έξι χρόνια στη Νις και στο παρελθόν το όνομά του είχε εμπλακεί -μέσω δημοσιευμάτων- και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Μάλιστα, οι Γάλλοι εκτιμούν πως οι «πράσινοι» θα του καταθέσουν μια αξιόλογη προσφορά ώστε να τον φέρουν στην Αθήνα. Την περίπτωσή του, αναφέρεται, πως παρακολουθούν οι Μονπελιέ, Λιλ και Μπορντό αλλά και η Τορίνο με την Κιέβο Βερόνα.

Όσον αφορά τους Πειραιώτες, γίνεται αναφορά στην περίπτωση του Αντονί Μουνιέ. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για διαπραγματεύσεις των «ερυθρόλευκων» με την Μονπελιέ, που όμως έχει μεγάλες απαιτήσεις στο οικονομικό και η περίπτωση του 27χρονου μεσοεπιθετικού δυσκολεύει. Ο γαλλικός σύλλογος εμφανίζεται να αξιώνει ποσό ύψους 2.5 εκατ. ευρώ, ενώ οι απολαβές του παίκτη αγγίζουν το 1.5 εκατ ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: