Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ερασιτέχνης και εκκαθάριση σε πρώτο πλάνο!

Μετά τις συναντήσεις με την Πολιτεία και τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου που θα συνεχιστούν από το επόμενο διήμερο ο Αλεξ Κάλας, συνεχίζει σε «ενδοοικογενειακό» επίπεδο.

Ο υπέυθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος θα επισκεφθεί σήμερα τα γραφεία της οδού Αλκμήνης, προκειμένου να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Εκεί θα λάβει γνώση για την πρόσφατη τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου και τις αντιδράσεις που προέκυψαν από τον κόσμο του Αρη για το ποδοσφαιρικό τμήμα και δη την αποτυχία της ανόδου στην Football League. Επίσης, θα ενημερωθεί για τα προβλήματα του Ερασιτέχνη τα οποία συνεχώς διογκώνονται και τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά τους για τις 100 δόσεις αποπληρωμής των οφειλών προς το Δημόσιο.

Από την πλευρά του, ο Αλεξ Κάλας θα τους μεταφέρει το κλίμα των επαφών που είχε στην Αθήνα την περασμένη Τετάρτη με τον κ. Κοντονή, σε ό,τι αφορά την προσπάθεια για άνοδο του Αρη στην Football League, κάνοντας λόγο για τα θετικά μηνύματα που εισέπραξε. Βασικότατο θέμα, φυσικά, της σημερινής συνάντησης του Αλεξ Κάλας με τον Ερασιτέχνη θα είναι η εκκαθάριση. Ο ομογενής επιχειρηματίας θα ενημερωθεί από τους αρμόδιους για τον δρόμο που έχει πάρει μετά την υπογραφή της έναρξης του ισολογισμού, ενώ θα ενημερώσει τον Ερασιτέχνη και τους εκκαθαριστές (βλ. Κλεώπας, Σεμένης) τα όσα εισέπραξε από την επίσκεψή του στο Υπουργείο Εμπορίου.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: