Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Φευγάτος από Μαϊάμι ο Γουέιντ;

Ορατό περισσότερο από ποτέ είναι το ενδεχόμενο ο Ντουέιν Γουέιντ να αποχωρήσει από το Μαϊάμι το καλοκαίρι.

Φευγάτος από Μαϊάμι ο Γουέιντ;
Σε σκέψεις για το μέλλον του στο Μαϊάμι έχει μπει ο Ντουέιν Γουέιντ. Ο 33χρονος σταρ μπορεί να ενεργοποιήσει οψιόν στο συμβόλαιό του για να παραμείνει και την επόμενη σεζόν έναντι 16,1 εκατ. δολαρίων, αλλά αν δεν υπογράψει μεγαλύτερης διάρκειας συμφωνία, σκέφτεται να αποχωρήσει. Εστω κι αν έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμίαν κλείσει την καριέρα του στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα.

Πέρσι το καλοκαίρι επέλεξε να μην ενεργοποιήσει όρο για δύο έξτρα χρόνια έναντι 41 εκατ. δολαρίων, για να μπορεί να διαθέσει η ομάδα του περισσότερα χρήματα στην (αποτυχημένη τελικά) προσπάθεια να κρατήσει τον Λεμπρόν Τζέιμς. Έτσι κατέληξε να συμφωνήσει για 1+1 χρόνια με συνολικά 10 εκατ. δολάρια λιγότερα από το προηγούμενο deal, τη στιγμή που ο Κρις Μπος υπέγραφε στην ομάδα για πέντε χρόνια έναντι 118 εκατ. δολαρίων. Προφανώς, λοιπόν, τώρα θέλει να αποκατασταθεί η… αδικία σε βάρος του.

Φέτος ο Γουέιντ ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 21,5 πόντους κατά μέσο όρο, ωστόσο απουσίασε από 20 ματς λόγω τραυματισμών, ενώ παράλληλα το Μαϊάμι έμεινε εκτός play offs. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: