Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Χάγκαν: «Ένα χρόνο υπομονή και μετά Ευρώπη» (audio)

Στο Μetropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Εμπενίζε Χάγκαν. Ο Γκανέζος αναφέρθηκε για την επικείμενη άνοδο του Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία της χώρας και για το τι πρέπει να γίνει τη νέα σεζόν στην ομάδα του «Γηραιού» για να μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη Super League. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Έμπε Χάγκαν «Στη Σέντρα»:

«Οι προβλέψεις για το ποιες ομάδες θα ανέβουν στη Super League επιβεβαιωθήκαν. Η ΑΕΚ έχει ήδη βγει, ενώ ο Ηρακλής είναι με το ενάμησι πόδι στην άνοδο» δήλωσε αρχικά ο Γκανέζος βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ημίθεου.

Για τη δήλωση Παπαθανασάκη ότι την ερχόμενη σεζόν θα μείνουν όλοι στην ομάδα: «Σίγουρα κάποιοι θα φύγουν, το ιδανικότερο είναι να έμεναν όλοι. Το τεχνικό τιμ πρέπει όποσδηποτε να μείνουν και να συνεχίσουν την εκπληκτική προσπάθεια που έκαναν τη χρονιά που μας πέρασε.»

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ηρακλής την ερχόμενη σεζόν και ποιοι θα πρέπει να είναι οι στόχοι του: «Ο Ηρακλής πρέπει να έχει ένα πλάνο με στόχο να κρατηθεί στη Σούπερ Λίγκα με αξιοπρέπεια και την επόμενη χρονιά να κυνηγήσουμε την έξοδο για την Ευρώπη. Χρειάζεται ένα χρόνο υπομονή...»



Ακούστε όσα είπε ο Χάγκαν στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: