Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

«Συμφώνησε με Φενέρμπαχτσε ο Περέιρα»

Τελειωμένη υπόθεση αποτελεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε από τον Βίτορ Περέιρα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους και εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του.

«Συμφώνησε με Φενέρμπαχτσε ο Περέιρα»
Προπονητής της Φενέρμπαχτσε πρέπει να θεωρείται ο Βίτορ Περέιρα. Μπορεί να μην έχει λυθεί ακόμη η συνεργασία του 46χρονου τεχνικού με τον Ολυμπιακό, αλλά σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ο ίδιος γνωρίζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως αναφέρεται στην «Abola», οι συζητήσεις του με τον τούρκικο σύλλογο ολοκληρώθηκαν θετικά και για τις δύο πλευρές, καθώς ήρθαν σε προφορική συμφωνία.

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι εντός της εβδομάδας θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του από τους δευτεραθλητές της Super Lig.

Υπενθυμίζεται ότι έπαιξε γερά το όνομα του και για τη Ρέιντζερς. Άλλωστε, το «φλερτ» του με τον σύλλογο της Σκωτίας αποτέλεσε την αφορμή για να απομακρυνθεί από τους «ερυθρόλευκους».

Στη Φενέρμπαχτσε ο Περέιρα θα συναντήσει και δύο συμπατριώτες του. Τον Ραούλ Μεϊρέλες και τον Μπρούνο Άλβες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: