Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Λογικά… Νιόπλιας!!

Κοινή επιθυμία να συμπορευτούν και τη νέα σεζόν έχουν Ατρόμητος-Νιόπλιας, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν (άμεσα) στο ραντεβού των δύο πλευρών, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ζητήσει εγγυήσεις.

Λογικά… Νιόπλιας
Άμεσα θα ξεκινήσουν να κλείνουν όλα τα μέτωπα για το χτίσιμο της ομάδας της νέας σεζόν στον Ατρόμητο. Πρώτο και εντός της εβδομάδας θα κλείσει το θέμα προπονητή. Ο Γιώργος Σπάνος θα συναντηθεί κατά πάσα πιθανότητα με τον Νίκο Νιόπλια την Πέμπτη, όπως αναφέρεται στη «Live Sport». Οι δύο πλευρές δείχνουν διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Αφενός, οι διοικούντες έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την εικόνα και την πορεία της ομάδας από τη στιγμή που ανέλαβε ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ρικάρντο Σα Πίντο, αναγνωρίζοντας του ότι κατάφερε να την οδηγήσει αρχικά στα play off και στη συνέχει στα προκριματικά του Europa League. Καλύπτοντας μάλιστα, χαμένος έδαφος.

Από την άλλη και ο Έλληνας κόουτς είναι θετικός στο να συνεχίσει στους Περιστεριώτες. Ωστόσο, στο ραντεβού που θα έχει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ θα ζητήσει εγγυήσεις σχετικά με την ενίσχυση των «μπλε» ενόψει της νέας σεζόν.

Οπότε, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, Νίκος Νιόπλιας και Ατρόμητος θα πορευτούν μαζί και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά αν δεν γίνει η συνάντηση δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ποιος προπονητής θα κάθεται στην άκρη του πάγκου στο ξεκίνημα του 2015-16.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: