Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Μιλά με πολλούς, καταλήγει στον εκλεκτό!!

Σε διερευνητικές επαφές με πολλούς αμυντικούς είναι ο Παναθηναϊκός. Σιανί, Σπάχιτς, Σίβοκ, Σέζαρ, αλλά και Σιλβέστρε στη λίστα. Μέχρι την άλλη εβδομάδα η ανακοίνωση. «Πόρτα» για Καρέλη.

Μιλά με πολλούς, καταλήγει στον εκλεκτό
Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θέλει ο Γιάννης Αναστασίου να έχει κλείσει ο Παναθηναϊκός το ζήτημα του αντικαταστάτη του Γκόρντον Σίλντενφελντ, προκειμένου ο εκλεκτός να είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, στις 27 Ιουνίου. Κι από ό,τι φαίνεται, οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά στο να κάνουν πράξη την επιθυμία του προπονητή τους.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει διερευνητικές επαφές και με τους 4-5 παίκτες που έχει προκρίνει για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Τόμας Σίβοκ, που έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, φαίνεται πως έχει ένα προβάδισμα, ωστόσο εμπόδιο αποτελεί το μεγάλο του κασέ, που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ. Αντίστοιχα χρήματα αξιώνει και ο Μικαέλ Σιανί που αποχωρεί από τη Λάτσιο. Πιο προσιτή οικονομικά λύση είναι αυτή του Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος όμως τον Αύγουστο κλείνει τα 35.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται πολύ το όνομα του Ματίας Σιλβέστρε. Ο 30χρονος Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο έμεινε ελεύθερος από τη Σαμπντόρια, όπου φέτος έπαιξε δανεικός από την Ίντερ. Είχε μια γεμάτη σεζόν με 30 συμμετοχές στην Ιταλία και διαθέτει όλα τα στοιχεία που επιθυμεί η τεχνική ηγεσία.

Ο Γιάννης Αναστασίου, που χθες «πέταξε» για ολιγοήμερες διακοπές στην Ολλανδία, είναι σε ανοικτή γραμμή με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο και το «μέτωπο» αυτό δεν θα αργήσει να κλείσει, με τον Παναθηναϊκό να στρέφεται στη συνέχεια στην απόκτηση επιθετικού και ίσως εξτρέμ (θα εξαρτηθεί και από την προσπάθεια ανανέωσης του δανεισμού του Μαυρία από τη Σάντερλαντ).

Η άρνηση και το σενάριο

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε, σύμφωνα με τη SportDay, προ ημερών πρόταση 3 εκατ. ευρώ από ομάδα του εξωτερικού. Οι «πράσινοι» ζητούν 5 εκατ. ευρώ για τον νεαρό επιθετικό, τον οποίο φέρεται να έχει βάλει στο μάτι η Παλέρμο.

Στο μεταξύ, φήμες θέλουν την Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη να κινείται για την απόκτηση του γιου του, Χρήστου, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: