Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

«‘Βεβήλωσαν’ τον Γκάλη, να τιμωρηθούν!»

Υβριστικό παραλήρημα κατά του ζωντανού θρύλου Νίκου Γκάλη καταγγέλλει η ΚΑΕ Άρης στον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών από οπαδούς του ΠΑΟΚ και ζητεί παραδειγματική τιμωρία.

«‘Βεβήλωσαν’ τον Γκάλη, να τιμωρηθούν!»
Κάτι σαν… ιεροσυλία θεωρούν στον Άρη (αλλά και οι απανταχού υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι τα υβριστικά συνθήματα κατά του Νίκου Γκάλη και της οικογένειάς του στον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών απέναντι στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή στο κλειστό της Πυλαίας. Με ανακοίνωσή της, η κίτρινη ΚΑΕ εκφράζει τη θλίψη και την οργή της για ό,τι συνέβη και ζητεί την τιμωρία όσων έδειξαν ασέβεια.

«Στις 07/06/2015, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την ομάδας μας, στο γήπεδο της πρώτης, βεβηλώθηκε η νεώτερη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ που εκπροσωπεί ο Νίκος Γκάλης, με συνθήματα κατά του ιδίου και της οικογένειάς του, μέσα από ένα οπαδικό υβριστικό παραλήρημα, ενώπιον εκπροσώπων του ελληνικού αθλητισμού και πολιτισμού.

Ευελπιστούμε, ότι οι αρμόδιες αθλητικές αρχές και ο ΕΣΑΚΕ θα λάβουν άμεσα όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για τη διαφύλαξη του θρυλικού αθλητή μας στο μέλλον και την παραδειγματική τιμωρία όσων επιμένουν να προσβάλλουν το ίδιο το άθλημα και τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους εκπροσώπους του, που αποτελούν την μόνη γνήσια παρακαταθήκη για τη επιβίωσή του
», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: