Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Άλλοι δύο στον ανακριτή για το Βέροια-Ολυμπιακός!!

Ακόμη δύο παίκτες της Βέροιας που είχαν λάβει μέρος στον περιβόητο αγώνα με τον Ολυμπιακό πέρασαν από την Ευελπίδων. Πρόκειται για τους Δ. Μάνο και Χ. Παυλίδης.

Άλλοι δύο στον ανακριτή για το Βέροια-Ολυμπιακός
Μετά τους Αμαραντίδη, Ιωάννου και Μπάρμπα, σειρά ήταν το πρωί της Τρίτης να περάσουν από την Ευελπίδων άλλοι δύο παίκτες που είχαν λάβει μέρος στον περιβόητο αγώνα με τον Ολυμπιακό που θεωρείται ύποπτος για χειραγώγηση.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Μάνο και Χαράλαμπο Παυλίδη. Ο πρώτος απολογήθηκε για 25 λεπτά στον ειδικό ανακριτή, Γιώργο Ανδρεάδη, ενώ σειρά πήρε ο δεύτερος. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ανακριτής διαφθοράς σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα θα αποφασίσουν αν και ποιοι περιοριστικοί όροι θα επιβληθούν στους ποδοσφαιριστές. Χθες στους τρεις παίκτες που απολογήθηκαν επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο τότε προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Γεωργέα και Αλέξη Καλογέρη, κατέθεσαν πως ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Λαναρής, είπε στους παίκτες να χάσουν 3-0 από τους «ερυθρολεύκους» στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, όπως και τελικά συνέβη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: