Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Κουίνσι: «Το καλύτερο μου ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό»


Την άποψη ότι δεν προσέφερε τα αναμενόμενα στον Παναθηναϊκό δεν συμμερίζεται ο Κουίνσι, ο οποίος έχει καλές αναμνήσεις από την καριέρα του στους «πράσινους», ενώ σε δηλώσεις του εκθείασε τον Φερέιρα.

Κουίνσι: «Το καλύτερο μου ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό»
Ο Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγε έχει καλές αναμνήσεις από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό. Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε στην Μποαβίστα τη σεζόν που φεύγει, παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε έκανε μια αναδρομή σε διάφορες στιγμές της καριέρας του.

Όταν του ζητήθηκε να πει από ποιον προπονητή κέρδισε τα περισσότερα απάντησε: «Άφησα τον Άγιαξ για την Άρσεναλ, έχοντας μάθει τα βασικά. Εκεί έγινα κανονικός ποδοσφαιριστής. Έγινα πιο δυνατός, πιο γρήγορος. Στη Ρωσία δεν ήταν εύκολο, αλλά ωρίμασα. Στον Παναθηναϊκό έπαιξα το καλύτερο μου ποδόσφαιρο. Ο κόουτς Φερέιρα και ο βοηθός του ο Γκόμες (σ.σ. νυν τεχνικός της Βαλένθια) με πίστεψαν και με έκαναν να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Ουσιαστικά, ο Κουίνσι έκανε καλό πρώτο μισό στη σεζόν 2011-12 στην οποία είχε συνολικά 35 εμφανίσεις (με τέσσερα γκολ). Την επόμενη χρονιά έκανε 19 εμφανίσεις χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: