Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Έκανε… σινιάλο ο Σκόκο!!

Επαφή με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΑΕΚ είχε ο Νάτσο Σκόκο δείχνοντας θετικός σε ενδεχόμενη επιστροφή. Μένουν οι υπογραφές για Βάρκας. Εξετάζεται και ο Σάρατε. Από Πέμπτη ξεκαθαρίζει για Δέλλα.

Έκανε… σινιάλο ο Σκόκο

Η διάθεση για συνεργασία, πάντως, φαίνεται πως είναι αμοιβαία. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φέρεται, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», να είχε επικοινωνία με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ και να έδειξε απόλυτα θετικός για την επιστροφή του, καθώς ρώτησε να μάθει λεπτομέρειες για την ομάδα.

Φυσικά τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά, από τη στιγμή που εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ η υπόθεση περιπλέκεται από τη στιγμή που όλα δείχνουν πως νέος προπονητής της Νιούελς Ολντ Μπόις θα είναι ο Λούκας Μπερνάντι, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις και ο οποίος ζητεί την παραμονή του. Όμως για να επικοινωνεί ο ίδιος ο Σκόκο με την ΑΕΚ, αυτό ίσως να σημαίνει πολλά…

Υπογραφές στη Χιλή

Τυπικό μοιάζει το ζήτημα της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Ρόναλντ Βάργκας. Σε συνάντηση που έγινε χθες με τους ατζέντηδές του, παρουσία και του Δημήτρη Μελισσανίδη, συμφωνήθηκαν οι όροι του deal και συντάχθηκαν τα συμβόλαια, τα οποία θα κληθεί να υπογράψει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στη Χιλή, όπου βρίσκεται με την αποστολή της Βενεζουέλας για το Κόπα Αμέρικα. Φυσικά η μεταγραφή δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη.

Εξάλλου, στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Γκονσάλο Σάρατε και εξετάζεται με ενδιαφέρον. Ο 30χρονος Αργεντινός με ελβετικό διαβατήριο άσος αγωνίζεται ως δεξιός επιθετικός, ενίοτε και στην κορυφή της επίθεσης, και μένει ελεύθερος από τη Γιουνγκ Μπόις. Αγωνίζεται στην Ελβετία από το 2007 και την τελευταία σεζόν είχε 27 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με τον αμυντικό που έχει προκριθεί, αλλά και οι συζητήσεις για επιθετικό, μια υπόθεση που όμως μάλλον θα καθυστερήσει.

Ξεκαθαρίζει άμεσα για Δέλλα

Από την Πέμπτη θα υπάρξουν νεότερα για το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ. Θα υπάρξει συνάντηση με τη διοίκηση και θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα παραμείνει στη θέση του ή όχι. Το θέμα δεν πρόκειται να κρατήσει πολλές μέρες, αλλά θα ξεκαθαρίσει άμεσα, γιατί είναι απαραίτητο για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν να υπάρχει προπονητής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: