Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Συνάντηση Τέβες – Γιούβε και στο βάθος... Μάντζουκιτς!!

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αναμένεται να καθίσουν η Γιουβέντους και οι εκπρόσωποι του Κάρλος Τέβες, για να συζητήσουν το μέλλον του Αργεντινού, που δείχνει τάσεις φυγής. Εναλλακτική ο Μάντζουκιτς.
Ο «Απάτσι» παρά την εξαιρετική διετία που έκανε στο Τορίνο, εμφανίζεται μετέωρος τον τελευταίο καιρό, με τη φημολογία για επιστροφή στη Μπόκα να κρατάει από το χειμώνα και την Ατλέτικο να εμφανίζεται ως νέος μνηστήρας για τις υπηρεσίες του. Γι' αυτόν το λόγο, οι άνθρωποι των «μπιανκονέρι» θα καθίσουν στο τραπέζι με τους εκπροσώπους του Αργεντινού εντός της εβδομάδας για να ξεκαθαρίσει το θέμα.
ADVERTISEMENT
Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει ήδη αποκτήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα για τη θέση του Τέβες στην επίθεση, ωστόσο δεν θα μείνει άπραγη σε περίπτωση φυγής του, αφού έχει έτοιμη μία σειρά εναλλακτικών λύσεων, με τον Μάριο Μάντζουκιτς να παρουσιάζεται αυτήν τη στιγμή ως φαβορί. Στη λίστα της Γιούβε παραμένουν οι Καβάνι και Ιγουαΐν, ωστόσο οι περιπτώσεις αμφότερων παρουσιάζουν αντικειμενικές δυσκολίες για διαφορετικούς λόγους.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: