Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Λοτζέσκι: «Ας σφυρίζουν ό,τι θέλουν…»

«Ας σφυρίξουν ό,τι θέλουν, εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας», δηλώνει ο Ματ Λοτζέσκι δίνοντας σύνθημα για το 2-0 του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Λοτζέσκι: «Ας σφυρίζουν ό,τι θέλουν…»
Πολύς λόγος εκατέρωθεν έγινε για τη διαιτησία του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ. Ο Ματ Λοτζέσκι με δηλώσεις του στο «Γαύρο» επισήμανε πως δεν βοηθά σε τίποτα τους παίκτες να εκνευρίζονται για τα σφυρίγματα των ρέφερι και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένος την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ για να φτάσει στο 2-0.

Αναλυτικά, ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για:

-τη νίκη στον πρώτο τελικό: «Ξέραμε πως θα έρθουν για να παλέψουν στην έδρα μας. Πιστεύω πως μετά το πρώτο ημίχρονο αντιδράσαμε σωστά και δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε το 1-0. Ο κόσμος μας έδωσε ενέργεια και μάλλον παρασυρθήκαμε στο ξεκίνημα, ήμασταν νευρικοί και περισσότερο ενθουσιώδεις από ό,τι έπρεπε. Στη συνέχεια ηρεμήσαμε και πετύχαμε τα σουτ που συνήθως πετυχαίνουμε. Μας έμειναν δύο νίκες ακόμη».

-τον παράγοντα διαιτησία: «Δεν νομίζω ότι επηρεαστήκαμε από τα σφυρίγματα των διαιτητών. Ας σφυρίξουν ό,τι θέλουν, εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Δεν γίνεται, εξάλλου, να αλλάξουμε εμείς αυτό που θα σφυρίξουν. Το σημαντικό είναι να μη χάνεις την ψυχραιμία σου με αυτά που θα σφυρίξουν».

-τη μέτρια βραδιά του Σπανούλη: «Δεν τον ενδιαφέρει πώς θα παίξει ο ίδιος, αλλά όλη η ομάδα. Γι’ αυτό, όταν δεν θα παίξει καλά, το θέμα είναι να βγουν μπροστά τα άλλα παιδιά γι’ αυτόν, όπως συνέβη στον πρώτο τελικό».

-την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Πάντα λατρεύουμε να έχουμε ένα γεμάτο ΣΕΦ και μια ωραία ατμόσφαιρα, καθώς σου δίνει ενέργεια στο παιχνίδι σου».

-τον δεύτερο τελικό, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο και όποιον παίζει ανά πάσα στιγμή. Το σημαντικό είναι να νιώθεις έτοιμος, πνευματικά και σωματικά, για να νικήσει ο Ολυμπιακός, είτε παίζεις πολύ είτε όχι. Οφείλουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, γιατί στο ΟΑΚΑ η μάχη θα είναι ακόμη πιο σκληρή. Είναι καλοί στην έδρα τους, ειδικά στα play offs και πέρσι κερδίσαμε εκεί μέσα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: