Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

«Καθάρισε» με Ρόσολ, παίζει με Ναδάλ, ο Μάρκος!


Ο Μάρκος Παγδατής, επικράτησε 2-0 σετ του Τσέχου Ρόσολ, στο Mercerdes Cup της Στουτγάρδης (γρασίδι) και θ’ αναμετρηθεί την Τετάρτη, με το Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά, Ράφα Ναδάλ.

«Καθάρισε» με Ρόσολ, παίζει με Ναδάλ, ο Μάρκος

Ο Κύπριος τενίστας χρειάστηκε 66 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Τσέχου, αλλά είχε σημαντικά προβλήματα στο σέρβις του, όπου υπέπεσε σε 11 διπλά σφάλματα και πήρε μόλις 11 πόντους από τους 31 που παίχτηκαν στο δεύτερο σερβίς του. Όμως είχε εξαιρετικές επιστροφές στα σερβίς του αντιπάλου, για να μπορέσει να πάρει τη νίκη. Θα συναντήσει τον Ράφα Ναδάλ την Τετάρτη 10/6, με τον Ισπανό να βρίσκεται στη χαμηλότερη θέση του, στην παγκόσμια κατάταξη από το 2005 (αυτή τη στιγμή ο Ναδάλ έχει πέσει στο Νο10). Σε οκτώ αναμετρήσεις, με τον Ισπανό κάτοχο 14 τίτλων Γκραν Σλαμ, ο Παγδατής έχει ηττηθεί σε 7 αναμετρήσεις και τον έχει κερδίσει στο Cincinnati Masters το 2010.

Στα υπόλοιπα σημαντικά παιχνίδια του πρώτου γύρου στη Στουτγάρδη, πριν λίγη ώρα ο Χάας επικράτησε απέναντι στον Κουκούσκιν με 6-4, 7-5. Καλή εκκίνηση και για τον Μπέρναρντ Τόμικ που επικράτησε του Στρουφ με 6-3, 7-6(5). Ο Βίκτορ Τρόϊτσκι «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Τσόριτς με 6-2, 6-0, ενώ ο Ζβέρεφ επίσης με 7-6(4), 6-2 τον Τιμ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: