Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Δρομολογεί εξελίξεις!!

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα κλείσει το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ. Σε πρώτο πλάνο ο Σελότο. Εβδομάδες πίσω βρίσκεται ο προγραμματισμός, σύμφωνα με τον Άρσεσεν, ο οποίος έρχεται άμεσα στην Ελλάδα.

Δρομολογεί εξελίξεις
Έτσι όπως ολοκληρώθηκε η σεζόν στον ΠΑΟΚ, δεν θα μπορέσουν να πάρουν ανάσα ενόψει της νέας σεζόν. Ούτε οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ξεκουραστούν ελάχιστα, καθώς σε λίγες εβδομάδες ξεκινάει η προετοιμασία, αφού στις 16 Ιουλίου υπάρχει ευρωπαϊκό ματς. Ούτε και στη διοίκηση.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νεότερα σε διάφορα μέτωπα, διότι προσεχώς (μπορεί και σήμερα) θα έρθει στην Ελλάδα ο νέος τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά», Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος θα παρουσιαστεί από τον σύλλογο. Ο Δανός έχει πολύ δουλειά μπροστά του. Άλλωστε και ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο προγραμματισμός της ομάδας βρίσκεται κάποιες εβδομάδες πίσω. Αυτό το έλεγε πριν καν οριστικοποιηθεί ότι οι υποχρεώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα ξεκινήσουν πολύ νωρίς.

Φυσικά, το θέμα που «καίει» είναι αυτό του προπονητή. Πρώτη επιλογή είναι ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο, αλλά η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Πάντως, από την ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιον τεχνικό μέχρι στιγμής κάνουν τις κινήσεις τους υπό άκρα μυστικότητα, ενώ φαίνεται -όπως είχε διαπιστωθεί από την περασμένη εβδομάδα- ότι έχει γίνει focus στην Αργεντινή. Άλλωστε και στη χώρα του Τανγκό έγραφαν και για δύο συμπατριώτες του Σελότο. Τον Μάρτιν Παλέρμο και τον Ντιέγκο Κάνια.

Ο ΠΑΟΚ πάντως, έχει κλείσει δύο παίκτες εδώ και αρκετό καιρό. Τον Νίκο Κοροβέση και τον Χάρη Χαρίση, οι οποίοι θα μετακομίσουν από τα Γιάννενα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρνεσεν έχει σχηματική σε γενικές γραμμές άποψη για το ρόστερ, έχοντας μιλήσει και με τον Γιώργο Γεωργιάδη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: