Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

«’Ηρθε να δει τον Βεζένκοφ ο Χόλιντζερ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της ΚΑΕ Άρης, ο Χρήστος Γαλιλαίας και μίλησε για την παρουσία του αντιπροέδρου των αγωνιστικών επιχειρήσεων των Μέμφις Γκρίζλις, Τζον Χόλιντζερ στη Θεσσαλονίκη και για τις συζητήσεις που έγιναν μαζί του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είχαμε μια πολύ καλή επικοινωνία και καταλάβαμε και πως μένουμε μισή ώρα με το αυτοκίνητο στην Αμερική».
Για το αν μπορεί να υπάρξει κάποια συνεργασία:
«Δυστυχώς δεν το επιτρέπει το NBA και δεν μπορεί να υπάρξει κάποια επίσημη συνεργασία».
Για το αν θα παραμείνει στην Αθήνα ο Χόλιντζερ:
«Ήρθε για τον Βεζένκοφ, τον είδε στον προχθεσινό αγώνα, θα τον δει και σήμερα και στην συνέχεια θα μεταβεί στην Αθήνα για να δει τους τελικούς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό».
Για το αν έχει μιλήσει με τον Βεζένκοφ:
«Δεν το γνωρίζω αλλά δεν νομίζω να έχουν μιλήσει. Ίσως να μιλήσουν πριν φύγει για την Αθήνα».
Για την συζήτηση που έγινε:
«Μιλήσαμε για κάποια γενικά θέματα του μπάσκετ. Αναλύσαμε τις διαφορές του ευρωπαϊκού μπάσκετ και του Αμερικάνικου. Προσπαθούσα να εξηγήσω στον άνθρωπο γιατί το γήπεδο θα ήταν άδειο και δεν μπορούσε να καταλάβει. Του έλεγα πως δεν θα έβλεπε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη όμως μου είπε πως έχει δει βιντεάκια και ξέρει τι γίνεται».
Για την ιδιότητα του Τζον Χόλιντερ:
«Είναι αντιπρόεδρος στο αγωνιστικό τμήμα και κάνει μεγάλο μέρος του σκάουτινγκ. Στο επάγγελμα είναι δημοσιογράφος. Μου είπε πως έχει δει όλα τα παιχνίδια του Βεζένκοφ».
Για το όφελος που θα έχει ο Άρης:
«Νομίζω πως τα θέματα του Βεζένκοφ μαζί με το συμβόλαιο και την ρήτρα είναι γνωστά. Είναι 250.000 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ. Για την αξία του παίκτη είναι ελάχιστα τα χρήματα».
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Είναι μεγάλο μειονέκτημα το ότι δεν έχουμε τον κόσμο αλλά δεν πρέπει αν ασχοληθούμε με αυτό το θέμα γιατί δεν αλλάζει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε σήμερα. Τα παιδιά είναι έτοιμα να τα δώσουν όλα για να φτάσουμε στην νίκη».
Για το ΑΣΕΑΔ:
«Αναμένουμε και ευελπιστούμε για την μείωση της ποινής».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: