Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

«Θέλουν άλλες τούρκικες ομάδες τον Σίβοκ»

Για ενδιαφέρον τούρκικων ομάδων για τον Τόμας Σίβοκ (απασχολεί τον Παναθηναϊκό), έκανε λόγο ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μπατουχάν Γκιουλσάχ, στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Δύσκολα ο Περέιρα στη Φενέρ», ανέφερε.

«Θέλουν άλλες τούρκικες ομάδες τον Σίβοκ»

Επίσης, ο Τούρκος συνάδελφος μίλησε για άλλες υποθέσεις που τρέχουν που συνδέουν το ελληνικό πρωτάθλημα με το τούρκικο, όπως του Βίτορ Περέιρα και δεν έδωσε πολλές πιθανότητες ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε, παρά τα όσα γράφονται στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά μίλησε στους Βάιο Τσούτσικα, Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-τον Τόμας Σίβοκ: «Ήταν εδώ και έξι χρόνια στην Μπεσίκτας. Ήταν τέλειος αμυντικά και δεν κατάλαβα το γιατί δεν συνεχίζει. Ίσως να κάνουν οικονομία επειδή δεν βγήκε η Μπεσίκτας Champions League και θα έχει λιγότερα έσοδα. Και κάποιες άλλες τουρκικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Σίβοκ».

- την περίπτωση να πάει ο Περέιρα στην Φενέρμπαχτσε: «Ο τελευταίος ξένος προπονητής που πήρε το πρωτάθλημα με τη Φενέρμπαχτσε είναι ο Ζίκο και σκοπεύουν να πάρουν Τούρκο προπονητή. Υπήρξε συμφωνία με τον Σπαλέτι, αλλά προβληματίζονται διότι οι Ιταλοί δεν κολλάνε στο πρωτάθλημα. Οπότε είτε θα πάρουν Τούρκο ή τον Λουτσέσκου που έχει περάσει από Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας. Η προσαρμογή του είναι τέλεια. Ξέρει την ατμόσφαιρα της Τουρκίας.

Μίλησαν και με Περέιρα. Δεν θέλουν ξένους όμως. Αυτή η εξέλιξη επηρέασε πολύ τους ανθρώπους της Φενέρ ήταν το γεγονός ότι και ο Πραντέλι, ο οποίος είναι μεγάλο όνομα πήγε πέρυσι στη Γαλατάσαραϊ και έφυγε το φθινόπωρο. Ίσως να πάρει τον Κοζαμάν που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2011. Ο Ζίκο δεν έφυγε από τη Φενέρ λόγω άσχημου αποτελέσματος. Τσακώθηκε με τη διοίκηση ο αδερφός του».

- το μέλλον του Γκέκα:«Με τον Γκέκα μιλάμε και στο τηλέφωνο. Κάναμε και μια συνέντευξη. Μου έλεγε ότι είναι ευχαριστημένος στη Σμύρνη, λόγω και του ότι έχουν προσαρμοστεί στην περιοχή τα παιδιά του. Ο Ρομπέρτο Κάρλος δεν ήθελε τον Γκέκα, αλλά τώρα έφυγε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: