Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Τερζανίδης: «Δημόσιοι υπάλληλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ Χρήστος Τερζανίδης. Ο Καβαλιώτης άλλοτε μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» (1968-1977) σχολίασε με καυστικό τρόπου την τραγική κατάληξη της ποδοσφαιρικής πορείας του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. 

Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Τερζανίδης στο «Τρίτο Ημίχρονο»:

«Χάθηκε ακόμη μία χρονιά, όταν από την αρχή του χρόνου αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό της ομάδας δεν ξέρουν να στήσουν μία ομάδα για να πρωταγωνιστεί. Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι υπεύθυνος για την φετινή κατάντια του ΠΑΟΚ, εμείς αυτό που βλέπουμε είναι η ουσία. Να είμαστε στο +2 από Αστέρα και Ατρόμητο και να ερχόμαστε τελευταίοι» είπε αρχικά ο παλαίμαχος μέσος του «Δικέφαλου του Βορρά» και συνέχισε:

«Αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας, δυστυχώς δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται να μπούμε σε ρυθμό ανάπτυξης, γιατί είμαστε Έλληνες, γιατί είμαστε ξερόλες, γιατί σε όλα ανακατεύομαστε, γιατί θέλουμε να είμαστε πρώτοι σε όλα, να έχουμε άποψη για όλα και να διευθύνουμε τα πάντα.»

Οι δημόσιοι υπάλληλοι και τα οικονομικά προβλήματα που λύθηκαν: «Υπήρχαν πρόβληματα στον ΠΑΟΚ τα οποία έφεραν την καταστροφή! Είναι πρωτοφανές σε ομάδα να είναι λυμμένα τα οικονομικά και να υπάρχει ομάδα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συμπεριφέρονται ως δημόσιοι υπάλληλοι...»

«Δεν βρίσκουμε κανένα υπεύθυνο για αυτή την κατάντια για να πούμε αυτός φταίει. Τώρα που λύθηκε το οικονομικό και σιγά σιγά θα λυθεί και το θέμα του κέντρου, θα φτιαχτεί ομάδα από την αρχή που θα πρωταγωνιστήσει»

Ακούστε όσα είπε ο Χρήστος Τερζανίδης στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τον Δημήτρη Καννελάκη:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: