Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

«Ο κίνδυνος είναι άλλος για το ποδόσφαιρο…»

Εκδικάστηκε η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας κατά της ΕΠΟ. Παρέμβαση 41 ενώσεων και ΟΣΦΠ, Αστέρα και Ατρόμητου υπέρ ΕΠΟ. «Ο κίνδυνος για το ποδόσφαιρο είναι άλλος…», τόνισε ο δικηγόρος της προσφεύγουσας.

«Ο κίνδυνος είναι άλλος για το ποδόσφαιρο…»

Παρέμβαση υπέρ της ομοσπονδίας έκαναν 41 ενώσεις, καθώς επίσης τρεις ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος. Ο δικηγόρος των «ερυθρόλευκων», Θεόδωρος Γιαννίκος, έκανε λόγο για σοβαρό κίνδυνο αποκλεισμού της Ελλάδας από τις διεθνείς διοργανώσεις τονίζοντας πως «… υπάρχει τεράστιο διακύβευμα αν γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα και η ζημιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο υπολογίζεται στα 50 εκατ. ευρώ», ενώ κάλεσε την ΕΠΣ Θεσσαλίας να αναζητήσει αλλιώς το… όποιο δίκιο της. «Γι’ αυτές τις διαφορές υπάρχουν όργανα στην ομοσπονδία», είπε χαρακτηριστικά.

Τον κίνδυνο του Grexit τόνισαν και οι δικηγόροι της ΕΠΟ, ενώ ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Μαζαράκης, κατηγόρησε την ΕΠΣ Θεσσαλίας για σχέδιο ανατροπής του Γιώργου Γκιρτζίκη αναφέροντας πως «… η ένωσή σας μονίμως υποστήριζε τις αποφάσεις της ΕΠΟ μέχρι τώρα».

Ο δικηγόρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Γιώργος Παναγόπουλος, τόνισε με τη σειρά του πως «… δεν υπάρχει κίνδυνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας, αλλά από την εμπλοκή παραγόντων της ΕΠΟ σε ποινικές διαδικασίες».

Η απόφαση του Ειρηνοδικείου αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: