Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Οι υπερωρίες του Φώτση!!

Τα 38:26 συμμετοχής του Αντώνη Φώτση στον πρώτο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό αποτελούν ρεκόρ καριέρας σε συλλογικό επίπεδο για τον πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Οι υπερωρίες του Φώτση
Στα 34 και κάτι ο Αντώνης Φώτσης έμελε να κάνει ρεκόρ συμμετοχής σε συλλογικό επίπεδο. Η ανάγκη, αφού οι επιλογές του Παναθηναϊκού στη front line ήταν περιορισμένες, αλλά και η εξαιρετική του φυσική κατάσταση παρά την ηλικία του, κράτησαν τον «μπάτμαν» στο παρκέ για 38:26 στον πρώτο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παρουσία του Φώτση στο παρκέ με οποιονδήποτε σύλλογο, με προηγούμενη τα 37 λεπτά σε έναν αγώνα της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο με την Πέζαρο το 2012. Κι όλα αυτά σε μια σεζόν που μέχρι τώρα είχε 22:16 κατά μέσο όρο στην Basket League και 23:32 ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα.

Περισσότερο από τον τελικό της Κυριακής ο πολύπειρος άσος έχει παίξει μόνο σε δύο ματς της Εθνικής: για 43 λεπτά στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2009 με την Τουρκία, που όμως κρίθηκε στην παράταση, και για 39 λεπτά στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6 με τη Λιθουανία στο Ευρωμπάσκετ του 2011.

Με τον Γκιστ τιμωρημένο, τον Μπατίστα τραυματία, τον Μόργκαν να μην έχει ακόμη προσαρμοστεί και τον άπειρο Παπαγιάννη στον πάγκο, μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: