Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Εξελίξεις με Τζεμπούρ!!

Εντός της εβδομάδας αναμένονται νεότερα για τον Ράφικ Τζεμπούρ, καθώς θα επιστρέψει στην Κύπρο για να ξεκινήσει συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ για το συμβόλαιο του, ενώ είναι «ζεστό» το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Εξελίξεις με Τζεμπούρ
Εξελίξεις στο θέμα του Ράφικ Τζεμπούρ θα σημειωθούν όπως φαίνεται τα επόμενα 24ωρα. Ο 31χρονος επιθετικός θα επιστρέψει προσεχώς (κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή) στην Κύπρο, όπως αναφέρεται στο www.kerkida.net και θα «πέσει» στο… τραπέζι η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τους «γαλαζοκίτρινους».

Για τον Αλγερινό επιθετικό έχει δείξει ενδιαφέρον και η ΑΕΚ, της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει από το 2008 έως το 2011, ενώ «έπαιξε» το όνομα του για τους «κιτρινόμαυρους» και το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκος Πασιένσα, είναι θετικός στο να παραμείνει ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και Πανιώνιου μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, οι νταμπλούχοι Κύπρου σκοπεύουν να του προτείνουν μείωση αποδοχών και ίσως αυτό το στοιχείο να παίξει ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

Στην σεζόν που φεύγει ο Τζεμπούρ έκανε 29 εμφανίσεις σε Κύπρο και Ευρώπη τις οποίες συνδύασε με 11 γκολ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: