Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Έτοιμοι για μπάσκετ στο… Παγκρήτιο!!

Όλα είναι έτοιμα στο Ηράκλειο για το τουρνουά 3x3 που συνδιοργανώνουν ΕΟΚ και ΠΣΑΚ και θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο στο Παγκρήτιο.

Έτοιμοι για μπάσκετ στο… Παγκρήτιο
Λιγότερες από τέσσερις μέρες απομένουν, για το πρώτο καλοκαιρινό ραντεβού των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών, με τους φίλους του μπάσκετ.

Στο Ηράκλειο Κρήτης, όλα είναι έτοιμα και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα φιλοξενήσει τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ.
Δύο ακόμη παίκτες, που θα είναι εφέτος στα τουρνουά που διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, είναι οι Φάνης Κουμπούρας και Άκης Καλλινικίδης. Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr.

«Αυτά τα 3Χ3, είναι κάτι τουρνουά που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ και μέσα από αυτά, προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο, να καταλάβει, πόσο ωραίο είναι το μπάσκετ. Είναι εκδηλώσεις πάνω απ’ όλα για παιδιά, να έρθουν να χαρούν και να διασκεδάσουν. Αυτό όμως, δεν απαγορεύει και στους μεγάλους να έρθουν και να παίξουν μαζί μας. Η Ελλάδα δείχνει ότι αγαπάει το μπάσκετ και αυτό φαίνεται μέσα σε αυτές τις εκδηλώσεις, από την προσέλευση του κόσμου. Μακάρι να μπορούμε να διοργανώνουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά διότι είναι πολύ όμορφες», δήλωσε ο Φάνης Κουμπούρας, ο οποίος θα δώσει το παρών στο Ηράκλειο Κρήτης.

Από την πλευρά του, ο Άκης Καλλινικίδης, ο οποίος θα βρεθεί στην Αιδηψό, ανέφερε: «Είναι πολύ καλό που συνεχίζεται αυτός ο θεσμός. Προσπαθούμε να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Είχαν όλα τα παιδιά μία δύσκολη χρονιά, με τα διαβάσματα και τα τουρνουά αυτά, αποτελούν μία καλή ευκαιρία για να ξεδώσουν. Με τα παιδιά όμως, θα ξεδώσουμε κι εμείς και θα περάσουμε όλοι υπέροχα. Θα χαρούν τα παιδιά που θα δουν εμάς και εμείς αυτά».

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.psak.gr/archiki.html *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: