Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Το μεγάλο στοίχημα τους είναι αυτό!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος «λέει» μέσα από το sport-fm.gr ποια πρέπει να είναι η μεγάλη μαγκιά του επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού. Αλλά και του Αναστασίου…

Το μεγάλο στοίχημα τους είναι αυτό
· Άραγε είναι συμπτωματικό ότι ο Παναθηναϊκός τελειώνει καλά και τις δύο τελευταίες σεζόν του με τον Αναστασίου στον πάγκο;

· Διότι και φέτος έπαιξε καλά και πήρε καλά αποτελέσματα στα πλέι οφς, ενώ γενικά είχε ένα καλύτερο β΄μισό της χρονιάς σε σχέση με το α΄. Και πέρσι ακριβώς το ίδιο πράγμα είχε συμβεί κι έφερε στον Παναθηναϊκό το Κύπελλο και την πρωτιά στα πλέι οφς.

· Μήπως λοιπόν ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται έτσι προπονητικά από τον Αναστασίου, ώστε να είναι πιο καλός στο β΄μισό της σεζόν; Για διάφορους λόγους. Ίσως γιατί τότε κρίνονται πολλά, ίσως για να κερδίσει αυτό που λέμε την τελευταία εντύπωση, που πάντα μένει.

· Από την άλλη, έχουμε ένα Ολυμπιακό, που «φορμαρίζεται» τα τελευταία χρόνια στο α΄μισό της σεζόν. Δηλαδή, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, παίζει καλύτερα, στο α΄μισό της σεζόν, παρά στο β'.

· Ποια είναι η λογική του Ολυμπιακού; Προφανέστατα ότι θέλει να είναι σε όσο το δυνατό φουλ φόρμα ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει στόχο να πηγαίνει καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να είναι σε όσο πιο καλή κατάσταση γίνεται στο διάστημα από μέσα Γενάρη ως μέσα Δεκέμβρη. Θεωρώντας ότι και πεσμένος να είναι στο β΄μισό της σεζόν, έχει την ποιότητα να κάνει τη διαφορά και στο υπόλοιπο της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

· Κι έτσι βλέπουμε τον Ολυμπιακό, αφενός μεν εδώ και μία τετραετία να κάνει καλά Τσάμπιονς Λιγκ (37 πόντους στη φάση των ομίλων!), αφετέρου να παίρνει και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα κάθε χρόνο, αφού έχει πιο καλό ρόστερ κι ακόμη κι όταν δεν είναι καλά σαν ομάδα στο β΄μισό της σεζόν έχει τις μονάδες που του δίνουν τις λύσεις που χρειάζεται.

· Κι εδώ ερχόμαστε στο μεγάλο στοίχημα.

· Το μεγάλο στοίχημα του όποιου Αναστασίου, να έχει ένα Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό όχι μόνο όταν είναι κουρασμένος ο Ολυμπιακός…

· Αλλά και το μεγάλο στοίχημα του όποιου προπονητή του Ολυμπιακού να έχει ένα Ολυμπιακό πιο φρέσκο και στο φινάλε της σεζόν.

· Αυτή είναι η μεγάλη μαγκιά… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: