Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Σκληρή κριτική από Γκασκόιν για την Αγγλία!!

Τυχερός που είχε κανονίσει να φάει με την οικογένειά του σε εστιατόριο και δεν είχε ολόκληρο το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Αγγλίας κόντρα στην Ιρλανδία δήλωσε ο Πολ Γκασκόιν, κάνοντας λόγο για άθλιο παιχνίδι από τους παίκτες του Χότζον!
Ο παλαίμαχος άσος, έχοντας αφήσει - όπως έγινε εμφανές από την εξαιρετική όψη του - πίσω το αλκοόλ, τα προβλήματα και τις προσπάθειες απεξάρτησης, σχολίασε το Κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι του Δουβλίνου και είπε χαρακτηριστικά:
«Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα στα highlights... Είμαι τυχερός που την ώρα που γινόταν ο αγώνας ήμουν σε εστιατόριο για φαγητό και δεν το είδα ολόκληρο. Ήταν άθλιο. Όταν παίζεις για την εθνική ομάδα της Αγγλίας, πρέπει να πονάς τη φανέλα, να το αισθάνεσαι μέσα σου εκείνη τη στιγμή που παίζεις.
Είναι τεράστια ευλογία να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Θυμάμαι στις δικές μου εποχές που ο κόσμος πήγαινε στο σπίτι χαρούμενος γιατί είχε διασκεδάσει, είχε ψυχαγωγηθεί από την προσπάθεια που καταβάλλαμε, όμως τώρα ήταν τρομερά κακό αυτό που είδαν όλοι στο φιλικό».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: