Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ντρ. Σάκοτα: «Καλό βήμα για Ευρωλίγκα»


Ως πάτημα για… προβιβασμό στην Ευρωλίγκα βλέπει την παρουσία της ΑΕΚ στο Eurocup ο τεχνικός της, Ντράγκαν Σάκοτα και μίλησε για τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την επίτευξη του στόχου.

Ντρ. Σάκοτα: «Καλό βήμα για Ευρωλίγκα»
Στα ευχάριστα νέα της εξασφάλισης wild card για το Eurocup της επόμενης σεζόν αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα. Ο 63χρονος προπονητής μίλησε στην «Αγορά» σχολίασε ότι πρόκειται για ένα καλό πρώτο βήμα για να παίξει στην συνέχεια η ομάδα του στην Ευρωλίγκα.

«Είναι ευχάριστα νέα. Ήταν ένας από τους στόχους μας και το καταφέραμε. Είναι, κυρίως, ένα καλό πρώτο βήμα για την Ευρωλίγκα, που είναι ο βασικός μας στόχος και μας δίνει τον χρόνο και τον τρόπο να προσαρμοστούμε. Αυτό ζήτησε και η Ευρωλίγκα από εμάς, σταθερότητα και ως προς την παρουσία του κόσμου και στο οικονομικό σκέλος.

Να είναι, δηλαδή, η ομάδα συνεπής και να αναπτύσσεται. Είναι ευκαιρία και για τους παίκτες που έθεταν ως προϋπόθεση τη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη. Πλέον, διαπραγματευόμαστε αλλιώς. Σίγουρα χρειαζόμαστε παιδιά το ίδιο ικανά όπως και οι πρωταγωνιστές
», επεσήμανε.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα τόνισε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν στενοχωριέται με αυτή την κατάσταση. Ελπίζω ότι δεν θα επηρεάσει τον αθλητισμό, τις ομάδες και την έλευση παικτών, αλλά δεν είναι ευχάριστο να ακούς ότι μια χώρα είναι ένα βήμα πριν από την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος. Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: