Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

«Χτυπάει» Μάκο ο Παναιτωλικός!!


Κοντά στο να επαναπατρίσει τον Γρηγόρη Μάκο βρίσκεται ο Παναιτωλικός! Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και πολύ πιθανόν τις προσεχείς ώρες να υπάρξει οριστική συμφωνία.

«Χτυπάει» Μάκο ο Παναιτωλικός!
Τον Γρηγόρη Μάκο... αγγίζει ο Παναιτωλικός! Οι Αγρινιώτες είναι πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους τον 27χρονο αμυντικό μέσο και δεν αποκλείεται μέχρι αύριο να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις. Ο τεχνικός διευθυντής των «καναρινιών», Μάκης Μπελεβώνης επιβεβαίωσε τις προχωρημένες συζητήσεις με τον διεθνή άσο και ουσιαστικά φαίνεται πως απομένει ένα τελικό ραντεβού για να οριστικοποιηθεί ο «γάμος».

inner
(Ο Γρηγόρης Μάκος στο Αγρίνιο με τους ανθρώπους της ομάδας)

Τα δύο τελευταία χρόνια, ο Μάκος αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, ωστόσο το συμβόλαιό του εξέπνευσε και ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η ομάδα του Πόντες έχει ανοίξει την... αγκαλιά της και είναι έτοιμη να τον υποδεχθεί, αφού το deal δείχνει πολύ κοντά και πιθανώς τις προσεχείς ώρες να 'χουμε εξελίξεις.

Φυσικά στο παρελθόν ο παίκτης έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, ΑΕΚ και Μόναχο 1860, ενώ οι εμφανίσεις του, του έδωσαν και το... εισιτήριο για την Εθνική. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: