Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

«Γύρισα στον ΠΑΟΚ πιο δυνατός, πιο πεισμωμένος» (video)

Πιο έτοιμος για να παίξει στον ΠΑΟΚ στην δεύτερη του θητεία (μετά την επιστροφή του από την Σετουμπάλ) δηλώνει ο Δημήτρης Πέλκας,. «Έχει αλλάξει επίπεδο η ομάδα», σχολιάζει ο 21χρονος μεσοεπιθετικός.

«Γύρισα στον ΠΑΟΚ πιο δυνατός, πιο πεισμωμένος» (video)

Για την επιστροφή του από την Σετούμπαλ: «Σίγουρα αποκόμισα πολλές εμπειρίες, έμαθα πολλά πράγματα, άλλη νοοτροπία εκεί. Εδώ ξεκινήσαμε με έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να μας περάσει την δική του φιλοσοφία και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά που μας ζητάει».

Για τις διαφορές που εντόπισε: «Δεν μπορώ να πω ότι έχουν μεγάλες διαφορές οι δυο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο, δουλεύει πιο επαγγελματικά, η ομάδα έχει ανέβει κατακόρυφα».

Για το πως αισθάνεται για την επιστροφή του: «Πήγα εκεί με σκοπό να δουλέψω, να γίνω καλύτερος, αποκόμισα πολλές εμπειρίες, γύρισα πιο δυνατός, πιο πεισμωμένος και πιο έτοιμος σε διάφορους τομείς».

Για την φανέλα με το Νο10 που του έδωσε ο Δώνης: «Δεν ήξερα την ευθύνη που έχει αυτό το νούμερο. Νιώθω πιο έτοιμος τώρα ώστε να έρθει η στιγμή να την ξαναφορέσω».

Για το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες: «Είμαι εδώ άλλους έξι μήνες. Προσωπικά θέλω να βελτιώνομαι και από κει και πέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει».

Για την πίεση στον ΠΑΟΚ: «Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη πίεση και σαν ιστορία. Δεν ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι παίκτες έχασαν την αυτοπεποίθηση, προσπάθησαν να την ανακτήσουν και δεν μπόρεσαν. Πλέον τους βλέπω ότι είναι πιο κουμπωμένοι, έχουν πιο πολύ θέληση και πάθος να γυρίσουν αυτό το κλίμα. Και πιστεύω θα τα καταφέρουν».

Για την φιλοσοφία του Τούντορ: «Αυτοπεποίθηση από την άμυνα στην επίθεση που είναι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Θέλει να πρεσάρουμε συνέχεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό...».

Για το αν τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά φέτος: «Δεν έχουμε τον χρόνο φέτος. Ωστόσο έχουμε την ποιότητα και τη φιλοσοφία του προπονητή και θα τα καταφέρουμε να προχωρήσουμε. Στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους».

Για το γεγονός ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε έξι μήνες: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με καμία ομάδα. Δεν ξέρω αν ο ατζέντης μου το έχει κάνει, εγώ είμαι εδώ προπονούμαι καθημερινά».

Για τους στόχους του: «Στόχος κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνίζεται και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του. Αυτός είναι και ο δικός μου».






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: