Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ψηφίζει Ολυμπιακό ο Μιραλάς!!


Ο Μιραλάς έχει αφήσει ανοιχτή την πόρτα για τον Ολυμπιακό, που με τη σειρά του επιδιώκει την επιστροφή του, ενώ στη μάχη εμφανίζεται να έχει μπει δυναμικά η Φενερμπαχτσέ. Τι γίνεται με Μάρκο Σίλβα.

Ψηφίζει Ολυμπιακό ο Μιραλάς
Το θέμα του Κέβιν Μιραλάς είναι ένα από αυτά που παρακολουθούν διακριτικά στον Ολυμπιακό έτοιμοι να κάνουν τη δική τους κίνηση. Μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για αρκετούς λόγους, μ' ένα σημαντικό όμως ατού για τους Πειραιώτες. Την επιθυμία του Βέλγου να επιστρέψει. Είτε τώρα, είτε κάποια στιγμή στο μέλλον όπως δήλωσε πρόσφατα.

Τη δεδομένη στιγμή πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην Έβερτον, η οποία, πάντως, δεν θα δυσκολευτεί να τον παραχωρήσει. Πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί, σε αυτές προστέθηκε και η Φενερμπαχτσέ του Περέιρα, με τον Τούρκους να λέγεται πως κατέθεσαν μια μεγάλη πρόταση που πλησιάζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα ενδεικτικό στοιχείο των αντικειμενικών δυσκολιών για την υλοποίηση της μεταγραφής του Βέλγου επιθετικού, σε συνδυασμό με το δεδομένο ενδιαφέρον που θα προκύψει από μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού και φυσικά των εξελίξεων στο εσωτερικό της χώρας, όπου ελπίζεται να καταλαγιάσει ο θόρυβος τις επόμενες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση όποιος επιθυμεί την απόκτησή του, υποχρεούται να απευθυνθεί στην Έβερτον με την οποία έχει για ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με απολαβές 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Χθες, εξάλλου, ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Ενέν από τους Πειραιώτες, που εκπροσωπείται από τον Κριστόφ Ενροτό, όπως και ο Μιραλάς.

Τι γίνεται με Μάρκο Σίλβα

Η στάση που κρατάει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη διαμάχη με τον Μάρκο Σίλβα καθυστερεί τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Κατά συνέπεια λοιπόν καθυστερεί και η άφιξη του Πορτογάλου τεχνικού στη χώρα μας ώστε να αναλάβει και επίσημα. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι συνεργάτες του, στους οποίους δεν επετράπη χθες να εισέλθουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Όπως ο Μάρκο Σίλβα, έτσι και αυτοί έχουν ακόμη σε ισχύ συμβόλαιο με τα «λιοντάρια», *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: