Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ώρα... Βάργκας!!

Εν αναμονή του Ρόναλντ Βάργκας βρίσκονται στην ΑΕΚ. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε θετική παρουσία στο Κόπα Αμέρικα, θα βρίσκεται το απόγευμα στην Αθήνα για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Ώρα... Βάργκας
Ώρα… Βάργκας. Τον 28χρονο ποδοσφαιριστή περιμένουν σήμερα στην ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει εδώ και καιρό, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής (17:15) αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ένωση.

Όπως φαίνεται, πρόκειται για καθαρά τυπικό θέμα, καθώς του έχει σταλεί το συμβόλαιο εδώ και κάποιες ημέρες και ο πρώην μεσοεπιθετικό των Μπριζ, Άντερλεχτ και Μπαλίκεσισπορ θα έρθει στη χώρα μας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο θα ανακοινωθεί.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Μαϊάμι (έχει σπίτι εκεί) για ολιγοήμερες διακοπές, καθώς έχει δώσει έγκριση για επιπλέον άδεια ο Τραϊανός Δέλλας. Πράγμα πολύ λογικό, καθώς μέχρι τις 22 Ιουνίου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Βενεζουέλας στο Κόπα Αμέρικα, στο οποίο ήταν σε γενικές γραμμές καλός. Αν και η ομάδα του δεν κατάφερε να περάσει ούτε έναν γύρο. Για τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η πρώτη της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός τερματοφύλακα για την ΑΕΚ και στη συνέχεια θα πάρει σειρά το θέμα της απόκτησης ενός ακόμη μεοσεπιθετικού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: