Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ποδαρικό με… καρέκλες στον ΠΑΟΚ!! (video)

Άνοιξαν οι… ουρανοί στο Ντόορβερθ με την πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ να πραγματοποιείται υπό καταρρακτώδη βροχή. Ταλαιπωρήθηκαν, όμως δεν διέκοψαν την δουλειά τους ο Τούντορ και οι παίκτες.

Ποδαρικό με… καρέκλες στον ΠΑΟΚ (video)
Αντιμέτωποι με την αλλαγή του καιρού ήρθαν με το «καλημέρα» οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Στην πρώτη τους προπόνηση στο Ντόορβερθ ο Ιγκόρ Τούντορ και οι ποδοσφαιριστές του κλήθηκαν να δουλέψουν υπό καταρρακτώδη βροχή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Δημήτρης Τζορμπατζόγλου

Χαρακτηριστική ήταν και η ραγδαία αλλαγή θερμοκρασίας. Η αποστολή του «δικέφαλου του Βορρά» βγήκε απ’ το αεροπλάνο με το θερμόμετρο να δείχνει 36 βαθμούς, ενώ κατά την διάρκεια της προπόνησης ο υδράργυρος έπεσε στους 28.



Αξίζει να σημειωθεί, πως στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος η καταιγίδα «κόπασε» με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα που ενδεχομένως να διέκοπταν την προπόνηση.

Από εκεί και πέρα το μενού ήταν διάρκειας μόλις 45 λεπτών. Αιτία ήταν η κούραση των παικτών από το ταξίδι αλλά και η ταλαιπωρία από τις καιρικές συνθήκες. Πάντως, ο Κροάτης τεχνικός ανέβασε σε αρκετά σημεία την ένταση, όπως στο παιχνίδι σε μικρές εστίες. Άπαντες, πλην του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, προπονήθηκαν κανονικά. Ο νεαρός μπακ ακολούθησε αποθεραπεία λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: